Sterren op TV
Perry Ingrid Uitstel van Executie

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Perry door Ingrid in Uitstel van Executie

Perry is in Uitstel van Executie terecht gekomen door zijn vriendin Ingrid. Ingrid maakt zich namelijk grote zorgen om haar Perry. De 42-jarige ambulancebroeder heeft een lange relatie achter de rug, maar als die relatie op niets uitloopt komt hij bij Ingrid terecht. Ingrid leert hij kennen via zijn werk. Zij werkt in de meldkamer en hij op de ambulance. De twee worden verliefd tijdens het drinken van een kopje koffie en besluiten samen te wonen in haar huis, maar het oude huis van hem en zijn vorige partner is nog altijd niet verkocht. Na meer dan tien jaar draait hij dan ook nog altijd op voor die kosten.

Perry in Uitstel van Executie

Perry is te zien in Uitstel van Executie. Het gaat niet goed met de ambulancebroeder. Hij is nu weliswaar gelukkig met Ingrid in haar huis, tegelijkertijd draait hij ook in zijn eentje op voor de kosten van het huis waar hij vroeger woonde met zijn vorige partner. Dat huis staat al tien jaar te koop, maar is nog altijd niet verkocht.

De situatie levert Perry inmiddels serieuze klachten op. Hij heeft niet alleen meer last van stress, maar ook lichamelijke klachten. Perry heeft namelijk een hartinfarct gehad. Ingrid maakt zich dan ook zoveel zorgen om zijn gezondheid dat ze nu besloten heeft de hulp van Martijn Krabbé in te schakelen in Uitstel van Executie.

Perry in de schulden

Perry kan met het salaris dat hij verdient als ambulancebroeder eigenlijk alleen de kosten van zijn vorige woning dekken. Bijdrage aan de gezinsuitgaven lukt hem dan ook niet en dat zit hem flink dwars. Hij hoopt zijn vriendin binnenkort ook eens te kunnen verrassen. Een groot nadeel is dat zijn vrouw ook nog deels eigenaar is van het huis.

In Uitstel van Executie lukt het de kenners om het huis van Perry te verkopen. De hypotheek die op het huis rust, is 293.000 euro. Het huis wordt verkocht voor een bedrag van 245.000. Door een extra polis die nog vrij komt houdt Perry een schuld van 29.000 euro over. Daarvoor regelt hij een betaalregeling, waardoor Perry en Ingrid geen stress meer hoeven hebben.

De afgelopen weken in Uitstel van Executie:
John
Johan en Niki
Judith en dochter Stephanie