Sterren op TV
Perry Oosterlee Ninja Warrior

Perry Oosterlee eindelijk in Ninja Warrior

Perry Oosterlee wil Ninja Warrior worden. De Nederlander is naar eigen zeggen de allergrootste Ninja Warrior fan die er is. Hij wachtte al jaren in de hoop dat het parcours ooit naar Nederland zou komen en inmiddels is het dan ook zover. De 21-jarige Perry kan dan natuurlijk niet ontbreken als deelnemer aan Ninja Warrior.

Wie is Perry Oosterlee?

Perry Oosterlee is 21 jaar oud en is in het dagelijks leven te vinden als groenteman in de Lidl. Mijn werk is ideaal voor mij, want tijdens het werken vind ik allemaal manieren om te trainen voor Ninja Warrior. Door veel dozen te tillen, veel pallets te trekken, winkelwagens te duwen en dat is perfect voor het programma. Perry, die geboren en getogen is in Alphen aan den Rijn, wordt dan ook wel de fitste groenteman van Nederland genoemd. Oosterlee deed al eens mee aan Wedden Dat Ik Het Kan en heeft met Ninja Warrior nu een nieuwe uitdaging.

Lees ook: Glenn Smink turner in Ninja Warrior

Perry Oosterlee in Ninja Warrior

Perry Oosterlee droomde er al jaren van dat Ninja Warrior ook eindelijk eens een keer naar Nederland zou komen. “Ninja Warrior is een heel groot deel van mijn leven geworden. Ik train niet alleen voor Ninja Warrior, ik reis ook de wereld af. Ik heb deelgenomen in bijvoorbeeld Maleisië, Vietnam, China en in Japan, waar dit programma origineel vandaan komt. Dit is het moment waar ik mijn hele leven op heb gewacht. Ik ga meedoen aan Ninja Warrior Nederland.

Nu moet ik ook bewijzen dat al die jaren trainingen en deelname in het buitenland mij ergens toe geholpen heeft. Ik wil graag Nederland en de wereld bewijzen dat als je dromen hebt, dat je daar compleet voor moet gaan”, aldus Oosterlee, die het in Japan tot de twaalfde plek schopte. Bij Ninja Warrior Nederland heeft hij de halve finale al bereikt door in 3 minuut en 29 seconden over het parcours te rennen en de blauwe knop in te drukken.

Perry Oosterlee is te volgen via Facebook.