Sterren op TV

Pepijn Crone vriend van Merel Westrik

Pepijn Crone is de vriend van Merel Westrik, een Nederlandse televisiepresentatrice en voormalig nieuwslezeres. Pepijn zelf is eveneens vaak op de buis: als presentator en journalist bij RTL Nieuws.

Pepijn Crone vriend Merel Westrik

Pepijn Crone is in oktober 1981 geboren in Tilburg. Hij bracht zijn jeugd door in Hilvarenbeek en dook in de boeken op de School voor Journalistiek. Zijn eerste baan was op de redactie van het NOS Journaal. In 2006 kwam de vriend van Merel Westrik voor het eerst op de tv, als presentator en verslaggever van het Jeugdjournaal.

In 2012 stapte Pepijn Crone over naar het RTL Nieuws, waar hij algemeen verslaggever werd. Sinds 2016 is de Brabander hoofdpresentator van het RTL Nieuws, dat altijd ‘s avonds op de buis is.

Samen hebben ze ook een kind genaamd Billie Mae Crone.

Ex-vrouw Pepijn Crone

Merel Westrik is niet de eerste serieuze liefde van Pepijn Crone. Met zijn ex-vrouw heeft hij zelfs twee kinderen (een zoon en een dochter), maar toch doofde de vlam en liep de relatie spaak.

Patrick Maes ex-vriend Merel Westrik

En ook Merel Westrik is haar hart al eerder eens verloren: aan Patrick Maes. Met hem was ze van 2012 tot 2019 samen en woonden in Amsterdam met een hondje. Merel vertelde over haar ex dat hij ‘nog steeds haar beste vriend is en ze nog veel contact hebben’.

Merel Westrik in Wie Is De Mol? en Ladies Night

Merel Westrik maakte vooral naam en faam als nieuwslezeres bij de NOS. Ook was ze te zien in Wie Is De Mol? 2019, waarin ze uiteindelijk de mol bleek te zijn. Tegenwoordig is Merel de presentatrice en tafelvrouw van de talkshow ‘Ladies Night’, op Net5.

Over haar vriend Pepijn Crone zei Merel Westrik in gesprek met De Volkskrant: “Ik ben gewoon heel erg verliefd, ik kan niet anders zeggen. Ik wil de hele tijd bij hem zijn. De hele tijd. Het is echt stompzinnig, maar het is zo. Als ik alleen al aan hem denk word ik blij. Door hem denk ik ook: wat er ook gebeurt, alles komt goed. Want ik heb hém. Ik had helemaal niet gedacht dat ik op mijn 40ste weer zó verliefd zou kunnen worden.”

Ze hoopt nog altijd ooit kinderen te krijgen. “Ik ben een uitsteller, een late leerling, maar ik kan me niet voorstellen dat het me níét gaat gebeuren. Dat lijkt me heel gek. Maar ik vind het ook doodeng. De allergrootste verantwoordelijkheid die je kan nemen, waar je de rest van je leven aan vastzit, en waarvan je zeker weet dat al je zorgen en angsten bewaarheid gaan worden in die kinderen. Dat is nogal wat. Ik vind het altijd heel knap én onbegrijpelijk als mensen daar licht over doen.” Wie weet komen Merel Westrik en haar vriend Pepijn Crone binnenkort wel met heugelijk kindernieuws!