Sterren op TV
Penny-Lee Hartsuijker vriendin Jan Blokhuijsen

Penny-Lee Hartsuijker is vriendin van Jan Blokhuijsen

Penny-Lee Hartsuijker is de vriendin van Jan Blokhuijsen. De schaatser is dolgelukkig met zijn Penny-Lee. Sinds 2016 zijn de twee gelukkig met elkaar en inmiddels zijn ze zelfs verloofd. Het is dan ook een kwestie van tijd alvorens het koppel in het huwelijksbootje zal stappen. In tegenstelling tot veel andere schaatsers is Jan Blokhuijsen niet gevallen voor een dame die zelf ook bekend is uit de schaatswereld.

Penny-Lee Hartsuijker vriendin Jan Blokhuijsen

Penny-Lee Hartsuijker is de vriendin van Jan Blokhuijsen. Jan Blokhuijsen uit Zuid-Scharwoude is sinds 2016 dolgelukkig met Penny-Lee Hartsuijker. In tegenstelling tot haar vriend, heeft Penny-Lee helemaal niets te maken met schaatsen. Deze jongedame houdt zich in het dagelijks leven bezig met haar eigen model scouting-bureau.

Penny-Lee is de trotse eigenaresse van iD Model Scouting, een bedrijf dat ze al in 2006 oprichtte om haar liefde en passie voor de modellenindustrie in kwijt te kunnen. Met haar modellenbureau heeft Penny-Lee al klanten gehad als Vogue, Louis Vuitton, Dior en Prada. Ook is Penny-Lee scout bij Bravo models Tokyo.

Jan Blokhuijsen als schaatser

Jan Blokhuijsen is één van de talentvolle langebaanschaatsers die Nederland rijk is. De schaatser pakte in 2014 een gouden medaille tijdens de Olympische Winterspelen van 2014 in Sotsji op de achtervolging en een zilveren plak op de 5000 meter. Ook tijdens de wereldkampioenschappen pakte hij al meerdere keren goud en in de komende jaren gaan daar ongetwijfeld nog meer gouden medailles bijkomen.

Mocht Jan ooit stoppen met schaatsen, dan kan hij altijd nog terugvallen op zijn studie. Blokhuijsen heeft een studie geschiedenis afgerond aan de Rijksuniversiteit in Groningen en heeft een grote passie voor geschiedenis.

Penny-Lee Hartsuijker, de vriendin van Jan Blokhuijsen, is te volgen via Instagram en Facebook.