Sterren op TV
Paula boer Wim Boer Zoekt Vrouw

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 oktober 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Paula voor boer Wim in Boer Zoekt Vrouw

Paula zit voor boer Wim in Boer Zoekt Vrouw. Boer Wim is dit jaar één van de boeren die in het programma op zoek gaat naar een leuke vrouw. Toen Paula hoorde dat boer Wim zich had ingeschreven, had ze al snel het idee in haar hoofd wat ze wilde schrijven. Toch duurde het even voordat ze haar teksten ook echt op papier had gezet.

Paula in Boer Zoekt Vrouw

Paula doet mee aan Boer Zoekt Vrouw. Het was boer Wim voor wie ze een brief schreef. “Wat een een leuke vrolijke kerel, volgens mij kunnen wij samen wel lachen”, was haar eerste geachte over boer Wim. “Ik had al vrij snel in mijn hoofd wat ik in mijn brief zou willen zetten, maar ik heb tot de laatste dag gewacht totdat ik het daadwerkelijk op papier zette. Ik moest toch een drempel over geduwd worden.”

Het duurde dan ook even voordat de brief daadwerkelijk de deur uitging, maar toch wist ze indruk te maken met haar brief. Toch heeft ze niets met het boerenleven. “Ik zou ook nooit op een melkveehouder hebben geschreven, maar omdat Wim specifiek zei dat hij niet per se iemand zocht die mee hielp op de boerderij leek me dat geen issue.”

Paula en boer Wim

Paula heeft het geluk in de liefde nog niet gevonden, maar mogelijk brengt boer Wim daar verandering in. Paula kwam al de speeddate en de dagdate door en mag nu bij hem langskomen tijdens de logeerweek. Ideaal is dat Paula precies weet wat ze zoekt in een partner. “Ik zoek iemand waarbij ik het gevoel heb dat je het beste in elkaar naar boven haalt.”

“Die me waardeert om wie ik ben, inclusief mijn vreemde gewoontes. Waarmee ik kan lachen om de zin en zinloosheid van het leven. Iemand die me durft af te remmen op het moment dat het echt nodig is maar me ook mijn eigen gang kan laten gaan”, aldus Paula op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw. Of ze dat ook vindt in Wim, is afwachten.