Sterren op TV
Paul Knops Love Island

Paul Knops is te zien in Love Island

Paul Knops is te zien in Love Island. De 31-jarige timmerman had zijn oog vanaf het allereerste moment al gericht op twee dames uit de villa. Zowel Kaz als Alexandra vielen in de smaak, maar uiteindelijk koos hij voor Laura Anderson. Met haar bereikt hij zelfs de finale. Maar slaagt hij er ook in om gekozen te worden tot het meest favoriete stel van Love Island seizoen 4? Alleen in dat geval gaat hij naar huis met een flink geldbedrag.

Paul Knops in Love Island

Paul Knops is bekend uit Love Island. Paul is in het dagelijks leven werkzaam als timmerman en model en is afkomstig uit Bournemouth. Al voor zijn deelname aan Love Island was Paul al aardig bekend. “Ik was de hoofdrolspeler in de Britney Spears-video Make Me. Britney en ik waren ook even vrienden. Ik heb haar heel goed leren kennen tijdens het maken van de video”, vertelde Paul al. Voor de videoclip gaf hij haar zelfs een kus.

Paul Knops heeft in de afgelopen periode vooral lange relaties gehad. “We zoeken allemaal naar het perfecte persoon. Ik zou me graag settelen.” Daarnaast hoopt Paul in de villa niet alleen de liefde van zijn leven tegen te komen, maar ook vriendschappen over te houden aan zijn verblijf in de villa.

Paul Knops en Laura Anderson

Paul Knops kwam in Love Island bij Laura Anderson terecht. De twee slagen erin om als tweede te eindigen in het programma, nipt achter Dani Dyer en Jack Fincham. Fans van de show waren enigszins verbaasd dat de twee als tweede eindigde. Van een echte relatie was namelijk geen sprake.

“Ik wil gewoon eerst buiten de villa zijn voordat een vriend/vriendin-gesprek plaatsvindt”, vertelde Laura al. Of de twee momenteel samen zijn, is dan ook niet bekend. In de villa hebben ze echter toch genoeg mensen overtuigd van hun liefde om tweede te worden.

Paul Knops is te volgen via Instagram.