Sterren op TV

Paul Hinfelaar de man van Bo Wilkes

Paul Hinfelaar is de man van Bo Wilkes, bekend van Echte Gooische Meisjes en Echte Gooische Moeders. De twee zijn gelukkig getrouwd en hebben samen al drie kindjes: Boyd, Julie en Loulou.

Paul Hinfelaar man Bo Wilkes

Paul Hinfelaar is afgestudeerd op de businessschool IVA in Driebergen. In januari 2003 werd hij directeur bij familiebedrijf Hinfelaar Elektrotechniek B.V. Hij is al weer de vierde generatie die aan het hoofd van het miljoenenbedrijf staat.

Paul meldt op LinkedIn over zijn job: “Inmiddels fungeert Hinfelaar Elektrotechniek BV al bijna 100 jaar landelijk op alle vlakken van de elektrotechniek (data, telefonie, verlichting, intercom-, brandmeld- en beveiligingssystemen). Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechnische installaties op allerlei gebieden, van krachtstroominstallaties tot complete verlichtingsplannen voor individuele woningen of complete complexen. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in onderhoud en (grootschalige) projectwerkzaamheden.”

Paul Hinfelaar en Bo Wilkes zijn getrouwd

In 2015 ging Paul Hinfelaar op één knie voor zijn Bo Wilkes, tijdens een vakantie op Mauritius. Even later mocht Bo haar vriend Paul dus officieel haar man gaan noemen. In september 2019 werd het gezin gecompleteerd met de komst van dochter Loulou.

“Lieve allemaal, trots stel ik jullie voor aan onze dochter Loulou”, schreef Bo destijds op Instagram. “Zoveel liefde voor dit kleine mensje meteen. Ze liet even op zich wachten, maar gelukkig is ze er nu!”

Bo Wilkes schoonzus Patricia Paay

De website De Gekte ontdekte over Bo Wilkes dat zij nu een schoonzus is van niemand minder dan Patricia Paay. Man Paul Hinfelaar is namelijk het broertje van Robbert Hinfelaar, die dan weer een relatie heeft met Patricia Paay.

Bo Wilkes in Echte Gooische Moeders

Zoals gezegd keert Bo Wilkes jaren na haar avontuur in Echte Gooische Meisjes nu terug als Echte Gooische Moeder op de buis. “We waren destijds onbezorgde jonge grietjes met nul verantwoordelijkheden. We hebben nu kinderen, een man, allemaal dingen waardoor je jezelf afvraagt of het wel zo verstandig is”, vertelt Bo daarover aan NU.nl.

“Op tv wordt toch alles uitvergroot, zeker dingen die in jouw optiek niet uitvergroot horen te zijn. Maar met het leuke team dat aan de serie werkt hebben we overlegd en toen kwam er al snel een goed gevoel. Als ik kijk naar mezelf, ben ik de afgelopen vijf jaar óf zwanger geweest of was ik aan het ontzwangeren. In de serie ga ik op zoek wie ik naast het moederschap ook ben, door tijd voor mezelf te vinden.” Ongetwijfeld zal haar vriend Paul Hinfelaar geboeid op de bank meekijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker met z’n twee als van ouds in Amsterdam ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Bo Wilkes (@bowilkes) op