Sterren op TV
Paul Chantal Het Italiaanse Dorp Ollolai

Paul en Chantal naar Het Italiaanse Dorp Ollolai

Paul en Chantal doen mee aan Het Italiaanse Dorp Ollolai. De burgemeester was de leegstand in het dorpje zo zat dat hij besloot dat het tijd werd om actie te nemen. In dat kader hebben Nederlandse koppels de kans gehad om voor een symbolische bedrag van 1 euro een huisje te kopen. Paul en Chantal behoren tot de gelukkige die een huisje in de wacht hebben gesleept. In ruil voor het huis moeten ze er nu alles aan doen om met hun eigen plan toeristen naar Ollolai te lokken.

Paul en Chantal en Het Italiaanse Dorp

Paul en Chantal zijn te zien in Het Italiaanse Dorp. Eenmaal aangekomen bij één van de huizen die het stel wel wat lijkt, namen ze direct een video op voor Instagram. “Het is fantastisch hier, het dorp heeft heel veel oude, leegstaande gebouwen. Ook vervallen gebouwen, dus er is wel wat te doen. Ik snap de vraag van de burgemeester hartstikke goed, maar het is een uitdaging.”

Het is tenslotte aan deze koppels om niet alleen een goed plan te bedenken waarmee ze toeristen naar Olllai trekken, maar ook nog eens het huis opknappen waar ze uiteindelijk voor kiezen. Het is dan ook duidelijk dat deze koppels het zeker niet makkelijk krijgen.

Paul en Chantal voor project pijnbestrijding en revalidatie

Paul en Chantal gaan voor project pijnbestrijding en revalidatie. “Waar ik in Nederland ook een praktijk voor heb, dat ga ik hier in ieder geval op Sardinië doen. En ja, de lokale mensen kunnen natuurlijk ook terecht.”

Het ultieme doel van de twee is dat mensen uiteindelijk zullen zeggen dat mensen met klachten naar Ollolai moeten gaan om van hun klachten te herstellen. Met dat plan zijn de twee erin geslaagd om de dorpsraad te overtuigen. Ze krijgen dan ook een huis toegewezen in Ollolai en mogen met hun plannen aan de slag.