Sterren op TV

Paul Broers vriend van Marlijn Weerdenburg

Paul Broers is de vriend van Marlijn Weerdenburg, een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice van onder meer Moltak, het praatprogramma over de serie Wie is de Mol? In het verleden had Marlijn nog een lange relatie met een vrouw.

Paul Broers vriend Marlijn Weerdenburg

Paul Broers studeerde op het Dudok College in Hilversum en werkt tegenwoordig in de sound engineering bij United Broadcast Facilities.

In september 2017 kregen hij en vriendin Marlijn Weerdenburg hun eerste kindje samen: zoon Teun Nicolaas Martin Broers zag voor het eerst het levenslicht.

Marlijn Weerdenburg had relatie met een vrouw

In het verleden had Marlijn Weerdenburg nog vier jaar lang een relatie met een vrouw. “Ik ben maar één keer in mijn leven verliefd geweest op een vrouw, maar mensen willen daar dan toch graag het etiket ‘biseksueel’ op plakken.”

“Misschien ben ik dat inderdaad wel, maar ik heb moeite met hokjes. Ik leef gewoon naar wat mijn gevoel me ingeeft. Overigens ben ik nog steeds bevriend met mijn ex; ik vind het heerlijk om haar te zien. Paul vindt het geen bedreiging. Volgens mij voel je als partner wel wanneer er iets speelt.”

Marlijn Weerdenburg in De Dolende Dertiger

Marlijn Weerdenburg heeft nadien erg lang geworsteld op relationeel gebied. Derhalve behandelde ze in haar televisieprogramma ‘De Dolende Dertiger’ dan ook vragen als ‘zijn alle leuke mannen al bezet?’ en ‘wil ik wel moeder worden?’. Op die vragen heeft ze met vriend Paul Broers en hun zoontje Teun een antwoord gekregen.

“Laatst zei een buurvrouw dat ze door het raam keek en zag hoe Paul en ik gezellig samen stonden te koken, terwijl Teuntje rondrende. ‘Jullie zijn echt een leventje aan het opbouwen, hè?’ merkte ze op. Zo voel ik dat ook. Het is voor het eerst dat ik de schoonheid inzie van zo’n rustig, steady en volwassen leven”, vertelde Marlijn al eens in De Telegraaf.

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presenteren Moltalk

In 2020 zal Marlijn Weerdenburg weer vaker op de televisie te zien zijn. Ze gaat namelijk Moltalk, waarin teruggekeken wordt op Wie is de Mol?, samen met Rop Verheijen presenteren. Wat zullen vriend Paul Broers en zoontje Teun trots zijn!

Dit bericht bekijken op Instagram

Smelt. ❤️

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op