Sterren op TV
Patricia Nijman De Slechtste Chauffeur van Nederland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 januari 2020

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Patrick de man van Patricia Nijman van De Slechtste Chauffeur van Nederland

Patrick Nijman is de man van Patricia Nijman, de strenge edoch rechtvaardige jury van De Slechtste Chauffeur van Nederland. De rijinstructrice doet dat samen met Tim en Tom Coronel en blijkt allerminst op haar mondje te zijn gevallen.

Patrick de man van Patricia Nijman

Zo pittig als Patricia overkomt, zo stabiel is haar leven buiten de auto. Ze is al sinds 25 februari 2009 getrouwd met Patrick. Dat ging overigens razendsnel. Een jaar eerder werd Patrick de vriend van Patricia, want in 2008 hebben ze elkaar pas voor het eerst ontmoet. De vonk sloeg heel snel over en een jaar later werd Patrick dus al de man van Patricia Nijman. Ze wonen inmiddels als gezin met kroost in Venhuizen.

Nijman Rijopleidingen

Zowel Patrick als Patricia Nijman zijn de hele dag druk met voertuigen, zowel motoren als auto’s. Want Patrick en Patricia geven allebei rijles en hebben een gezamenlijke rijopleiding Team Nijman. Ook Nijman Rijopleidingen zijn gesitueerd in Venhuizen, dus als je wil lessen in de regio Hoorn weet je waar je moet zijn.

Patricia Nijman in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Eén ding weet je dan zeker, Patricia zal er ongetwijfeld voor zorgen dat je nooit in De Slechtste Chauffeur van Nederland terecht komt. De grootste gevaren op de weg worden jaarlijks verzameld voor het programma van RTL en het is vaak schrikbarend hoe slecht er wordt gereden en wat voor wilde toeren de deelnemers uithalen. De paniek en frustratie staat dan ook regelmatig in de ogen van Patricia, die zonder blikken of blozen de kandidaten duidelijk maakt als ze een gevaar op de weg zijn. Slecht rijden vindt ze in de regel nog niet zo heel erg, boos wordt ze pas echt als mensen niet inzien wat voor gevaarlijke acties ze uithalen. Ongetwijfeld kan ze bij manlief Patrick stoom afblazen na weer een wilde opnamedag.

Je bent me wereld mijn zon en mijn maan…Je bent mijn alles, mijn reden van mijn bestaan…Je bent de allerliefste die ik me kan wensen

Geplaatst door Patricia Nijman op Donderdag 26 december 2019

Team trouble

Geplaatst door Patricia Nijman op Vrijdag 22 november 2019