Sterren op TV
Patrick Cuevas Masterchef Holland

Patrick Cuevas doet mee aan MasterChef Holland 2016

Patrick Cuevas is in 2016 een van de deelnemers van MasterChef Holland. De sportieve amateurkok gaat er alles aan doen om de juryleden weg te blazen met zijn zelfgemaakte gerechten. Afwachten dus of hij er uiteindelijk ook met de titel MasterChef Holland vandoor gaat. Zelf heeft hij zijn pijlen daar wel op gericht, zo liet hij weten aan Omroep Helmond. “Ik ga voor de winst.”

Patrick Cuevas is in ieder geval geboren in Eindhoven en woont tegenwoordig met zijn gezin in Brandevoort, een vinex-wijk in de stad Helmond. De kookliefhebber woont daar samen met zijn vrouw, met wie hij al twaalf jaar getrouwd is, en zijn twee kinderen.

Cuevas blijkt ook een echt familie-mens, zo viel op te merken toen hij zich voorstelde aan de kijkers van het populaire kookprogramma. “Mijn ideale avond is toch wel met mijn vrouw en kinderen ‘s avonds lekker op de bank en lekker genieten van zelfgemaakt lekkers”, zo sprak hij zich uit.

Inhoudsopgave

Patrick Cuevas in het dagelijks leven

In het dagelijks leven blijkt Patrick een andere richting gekozen te hebben. Deze sportieveling is namelijk sportinstructeur, hij geeft Zumbales. Op die manier kan hij zijn beide hobby’s, streetdancen en sporten, prima combineren.

Daarnaast is Patrick Cuevas de eigenaar en oprichter van Spa-do Food, Spa-Do Entertainment & Spa-Do Events. Door zijn avond-werkzaamheden is het voor Partick doordeweeks wel moeilijk om een maaltijd op tafel te zetten. Dan is het aan zijn vrouw om te koken.

Patrick Cuevas en zijn deelname aan MasterChef Holland

In een interview met Omroep Helmond werd Patrick gevraagd hoe hij erop kwam om mee te doen met het kookprogramma. “Eigenlijk heel spontaan. Ik ben echt een hobbykok, ik houd ervan om te koken. We hebben een grote familie, dus altijd lekker veel eten. Dus ik dacht, laat ik eens gek doen. Ik vul het formulier in en geef mezelf op en voordat ik het wist was ik een van de zestien kandidaten. Echt heel leuk”, aldus Patrick, die het op zal nemen tegen onder andere Renze, Luuk, Jelle en Justin.

Wil jij niets meer missen van Patrick Cuevas? Volg dan zijn verrichtingen op zijn fan-account op Facebook.

Patrick Masterchef Holland

Patrick kookt met gebroken arm

In week 2 kwam Patrick overigens met een blessure terug bij MasterChef Holland. De amateurkok dacht wel even een trucje uit te kunnen voeren op de hoverboard van zijn zoon, maar dat mislukte volledig met als resultaat een gebroken arm. Met een gespalkte arm zal hij het kookprogramma hervatten.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/patrickmasterchefholland2016/photos/a.1201052239907313.1073741828.1201036176575586/1203011509711386/?type=3&theater/” width=”650″/]