Sterren op TV
Patricia van Haastrecht The Voice of Holland TVOH

Patricia van Haastrecht in The Voice of Holland

Patricia van Haastrecht doet mee aan The Voice of Holland. Patricia heeft al aardig wat muzikale dingen gedaan in haar carrière, maar een echte doorbraak bleef tot op heden uit. Nu ze meedoet aan The Voice of Holland kan Patricia haar carrière een flinke boost geven en ook direct aan heel Nederland laten zien dat een solocarrière in de muziekwereld voor haar is weggelegd.

Patricia van Haastrecht in The Voice of Holland

Patricia van Haastrecht is te zien in The Voice of Holland. Patricia heeft zich ingeschreven voor de Blind Auditions van de talentenjacht voor het seizoen 2018-2019. Voor haar Blind Audition koos ze ervoor om Rise Up te zingen van Andra Day. Nog voordat haar Blind Audition op tv was te horen, mocht ze al langskomen bij Radio 538 om haar auditie ten gehore te brengen.

Frank Dane was in ieder geval onder de indruk van haar auditie. “Wat een stem!”, vertelde hij. Patricia is al van kleins af aan bezig met muziek, alleen pas sinds zo’n zeven jaar neemt dat ook serieuze vormen aan. Over haar beweegredenen om mee te doen aan TVOH is ze duidelijk. “Ik heb nu verschillende dingen geprobeerd en gedaan en ook veel theater gedaan en ik merkte gewoon dat ik iets miste. Een soort podium om mezelf als eigen zangeres te laten zien met mijn eigen verhaal.” Bij 538 liet ze ook direct horen dat ze ook prima kan jodelen.

Patricia van Haastrecht als zangeres

Patricia van Haastrecht studeerde in 2010 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Sindsdien heeft ze veel gedaan op het podium en dan met name in de musicalwereld. Zo was ze te zien in voorstellingen als Peter Pan, Vals, Ordinary Days, Ode aan Wilmink & Bannink en een Zaanse Kerst.

Ook kreeg ze in 2017 een Musicalword nominatie voor doorbraak en was ze in 2010 winnares van Jos Brink Genesius Penning. Patricia was daarnaast ook de stem in verschillende commercials zoals die van ANWB. Patricia neemt daarnaast ook vaak covers op voor haar YouTube-kanaal.

Patricia van Haastrecht is te volgen via Instagram en Facebook.