Sterren op TV
Patricia van den Heuvel Idols

Patricia van den Heuvel, Sabrina Gheorghe, Denisa Wellink en Giamara Tweeboom in Idols

Laatst geupdate 19th oktober, 2022 op 11:15 am

Patricia van den Heuvel, Sabrina Gheorghe, Denisa Wellink en Giamara Tweeboom doen mee aan Idols. De dames proberen het tijdens de audities, maar de jury overtuigen zit er niet in.

Patricia van den Heuvel na Minnie Mouse terug in Idols

Patricia van den Heuvel is terug bij Idols. In 2016 verscheen ze al in Idols met Minnie Mouse oren en strik, plus knalblauw nephaar. Jamai fikte haar flink af. Hij vond het gewaagd dat ze er zo enthousiast ging staan, maar ook respectloos richting andere kandidaten die echt een droom hebben. Patricia heeft echter ook een droom. “Ik wil heel graag op podia staan en me ontpoppen als artiest.” Haar alter-ego heeft ze laten vallen en staat nu op de stip als zichzelf. Voor 2017 heeft Patricia dan ook een duidelijk doel in Idols. “Ik wil dat mensen me zien zoals ik ben en me vooral ook serieus nemen. Maar ik vind het wel heel eng zonder alle poespas. Mijn hoofddoel is om Jamai te overtuigen. Opgeven is in ieder geval geen optie.” De jury vond het stoer en moedig dat ze terug kwam als zichzelf, ondanks dat het niet voldoende was om door te gaan. “Ik voel me een winnaar en dat kan niemand mij meer afpakken.”

Volg Patricia van den Heuvel van Idols ook op Facebook.

Sabrina Gheorghe doet Muppets-versie bij Idols

Sabrina Gheorghe was maar op het nippertje op tijd om aan Idols mee te doen. De negentienjarige studente Business Management had het wel slim geregeld, want terwijl ze zelf nog onderweg was stond haar moeder al in de lange rij. De Groningse had alleen wel een goede reden, want ze had thee over haar broek gemorst. En zo moest ze dus toch even snel shoppen. Alle moeite ten spijt, want haar auditie viel bij de jury van Idols niet in de smaak. Jamai noemde haar Christina Aguilera vertolking zelfs de Muppets-versie.

Denisa Wellink zorgt bij Idols voor ‘remix voor doven’

Denisa Wellink doet mee aan Idols 2017. De achttienjarige schoonheidsspecialiste neemt dat onderdeel van haar performance in ieder geval heel serieus, want Denisa is rustig twintig minuten bezig om haar make-up in orde te maken. Enige minpuntje vindt ze zelf nog haar beugel. “Die heb ik inmiddels twee jaar en hoe lang nog weet ik niet. Het was eerder namelijk nog veel erger… Met zingen heb ik er soms last van, omdat ik mijn lip er overheen moet trekken. Maar het valt mee.” De jury van Idols was alleen niet enthousiast over haar auditie. “Als ik er muziek onder zet is het een remix voor doven”, aldus Eva Simons. “Het was vreselijk vals.” Voor Denisa Willink hield Idols dan ook al snel op.

Giamara Tweeboom zingende huismoeder in Idols

Giamara Tweeboom wil in Idols voor zichzelf gaan. De 23-jarige huismoeder heeft twee kinderen van vier en één jaar. Nu wordt het dus langzaam aan tijd om zichzelf weer in de schijnwerpers te zetten. Als jong meisje zong ze al, maar stopte op haar tiende en verhuisde vervolgens naar Curaçao. Nu is ze terug in Spijkenisse en gaat de strijd aan. Dat werd geen succes tijdens de auditie van Idols. De jury vond zowel haar presentatie met handen in de zakken geen vertoning en het nummer kon ook niet overtuigen. Er volgde dan ook een volmondige afwijzing voor Giamara.