Sterren op TV
Patricia Snijders vriendin Danny Jansen

Patricia Snijders is de vriendin van Danny Jansen

Patricia Snijders is de vriendin van Danny Jansen, een Nederlandse televisiekok van onder meer 24 Kitchen. Hij heeft ook al een boek genaamd ‘Wokking Lekker’ uitgebracht en hij presenteert het programma ‘Zoals Alleen Oma Dat Kan’. Danny en vriendin Patricia hebben samen een dochtertje genaamd Jones en een dochtertje Jermain.

Patricia is de vriendin van Danny Jansen

Danny Jansen en zijn vriendin Patricia Snijders zijn al jarenlang erg gelukkig samen. De ultieme beloning kwam met de geboorte van  dochtertje Jones. Danny en Patricia wonen samen in een schitterend stulpje in het centrum van Geertruidenberg, in de provincie Noord-Brabant. Aldaar zag ook een tweede kleine voor het eerst het levenslicht: zoontje Jermain.

Patricia Snijders is net als Danny Jansen niet uit de keuken weg te slaan. Ze is al sinds haar vijftiende in de professionele keuken te vinden, waaronder negen jaar als patron-cuisinier. Tegenwoordig is ze student Voeding & Diëtetiek en receptenschrijfster.

Vriendin Danny Jansen ook veel in de keuken

Iets verderop in Breda studeerde Danny Jansen op de koksschool, daarna ontwikkelde hij zich tot chef patissier bij verschillende restaurants. In zijn vrije tijd duikt Danny graag de garage in om aan (oude) auto’s, waaronder zijn Opel Corsa Dragster, te sleutelen. Ook beoefent hij de sport badminton en vindt hij archeologie interessant.

Danny Jansen in 24Kitchen

Op 24Kitchen presenteert Danny Jansen onder meer ‘Zoals Alleen Oma Dat Kan’. Daarin staan gerechten en keukengeheim van oma’s uit de Indonesische keuken centraal. Verder is Danny Jansen ook nog te zien in Grenzeloos Koken en De Makkelijke Maaltijd On Tour.

Het gaat dus goed met hem, net als met zijn gezinnetje. Toch koestert Danny nog altijd één wens op huiselijk gebied: “Een harmonicadeur naar de tuin en een indoor barbecue, maar dit laatste kreeg ik er bij mijn vriendin Patricia niet doorheen. Dan zegt ze: ‘doe twee stappen naar buiten en daar staat al een barbecue’. Dus ja, dat blijft dus even bij dromen”, vertelt Danny aan Interior Junkie.

En mogen de kinderen nog wel snoepen, met een patissier als papa? “Jones is – net als elk kind – dol op snoep, maar ze krijgt maar één snoepje per dag. We proberen haar aan te leren dat er andere, gezonde en lekkere keuzes zijn die ze mag pakken wanneer ze maar wil: komkommer, rijstwafel, paprika. Als dat eenmaal in haar systeem zit, heeft ze daar de rest van haar leven plezier van”, lacht Danny in een interview met Ouders van Nu. Ongetwijfeld ziet vriendin Patricia daar wel op toe!