Sterren op TV
Patricia Het Mooiste Meisje van de Klas

Patricia in Het Mooiste Meisje van de Klas

Patricia is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. Haar toenmalige klasgenoten kunnen haar nog goed herinneren als het meisje met het exotische uiterlijk. Ze woonde midden jaren 80 in Amsterdam, maar vandaag de dag moet ze opgezocht worden in het Amerikaanse Portland.

Patricia in Het Mooiste Meisje van de Klas

Patricia is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. De nu vijftigjarige Patricia heeft haar uiterlijk altijd mee gehad. Met haar exotische uiterlijk viel ze altijd wel op in Amsterdam. Toch ging het leven van Patricia zeker niet altijd over rozen.

Toen haar ouders op haar tiende besloten om te scheiden, had dat grote gevolgen voor Patricia. Het zorgde ervoor dat ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel kreeg tegenover haar moeder, helemaal toen haar vader vertrok en Patricia steeds meer het gevoel kreeg dat ze door hem was afgewezen.

Patricia als model

Alhoewel haar vader haar niet zag staan, was het voor Patricia een fluitje van een cent om de aandacht te krijgen van anderen. Het duurde namelijk niet lang tot ze ontdekt werd als model en dat heeft haar zelfs een succesvolle carrière opgeleverd in Japan.

Vandaag de dag is de vijftigjarige Patricia terug te vinden in het Amerikaanse Portland. Achttien jaar geleden besloot ze te vertrekken naar de Verenigde Staten. Aan Jaap Jongbloed vertelt ze onder meer hoe ze daar terecht is gekomen en hoe haar leven verder is verlopen.

Vorige week in Het Mooiste Meisje van de Klas:
-> Esther Schuil