Sterren op TV
Pascale Kluft vriendin Benito van de Pas

Pascale Kluft is ex-vriendin Benito van de Pas

Pascale Kluft is de ex-vriendin van Benito van de Pas. Deze jongedame is in Alkmaar geboren en is al jarenlang gelukkig geweest met de darter die de laatste tijd steeds meer bekendheid begint te verwerven. Online is er niet veel over Kluft te vinden, maar wat duidelijk is, is dat ze al langere tijd gelukkig is met Benito – bijnaam Big Ben – en dat ze zelf ook wel een sportief type te noemen is.

Wie is Pascale Kluft?

Pascale Kluft is geboren in Alkmaar en tegenwoordig woonachtig in Tilburg. Ze werd in Alkmaar geboren en was in het verleden actief in de voetballerij. Ze behoorde tot de selectie van SVW ’27 uit Heerhugowaard. Wat we verder weten van Kluft, is dat ze dol is op dieren. Niet voor niets wilde ze zelf ook een huisdier en dat werd een hondje. Pascale is samen met Benito de eigenaar van hondje Roxy.

Van haar viervoeter deelt Pascale regelmatig kiekjes op haar social media-kanalen. In een interview met Tilburg Centraal had Benito van de Pas het begin 2016 over zijn nieuwste huisdier. De aanwinst zorgde ervoor dat een vakantie even niet doorging. “Ik heb net een auto gekocht en mijn vriendin die wilde een hondje. Dus de komende tijd gaan we even niet op vakantie”, vertelde Benito.

Pascale Kluft ex-vriendin Benito van de Pas

Pascale Kluft en de talentvolle darter Benito van de Pas waren een langere tijd gelukkig met elkaar. Het duo had sinds Tweede Kerstdag 2013 een relatie. Maar tegenwoordig lijkt het erop dat Benito gelukkig is met een andere dame, genaamd Britt. De twee hebben elkaars naam in hun instagram bio en Benito heeft hun twee als profielfoto

Een deel van de beste prestaties die de in Tilburg geboren Big Ben tot op heden behaalde, is onder andere het behalen van de laatste 16 op de UK Open in 2016, het bereiken van de kwartfinale van de World Grand Prix in 2016 en het winnen van drie toernooien op de Pro Tour. Ook kwam de boomlange Brabander al twee keer tot de laatste-16 van het PDC WK Darts.

Pascale Kluft is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.