Sterren op TV
Pascal Tan presentator Het Klokhuis

Pascal Tan is presentator van Het Klokhuis

Pascal Tan is één van de nieuwe gezichten van Het Klokhuis. De 22-jarige Pascal is afkomstig uit Amsterdam en zagen we in het verleden al bij verschillende programma’s voorbij komen. Zo was hij één van de testteamleden van Checkpoint, deed hij mee aan The Freestyle Games en kroop hij in de huid van Jonas de Leeuw voor de film Hoe Overleef ik Mezelf? Vanaf 2016 is hij presentator van Het Klokhuis.

Inhoudsopgave

Wie is Pascal Tan?

Pascal Tan heeft in de afgelopen jaren al een naam opgebouwd als acteur. Vooral voor zijn rol in de film Hoe Overleef ik Mezelf kreeg Pascal veel aandacht, gezien dat een hoofdrol was in de film. Daarnaast was hij dus ook te zien in Checkpoint en in The Freestyle Games. Buiten het feit dat Tan regelmatig te bewonderen is op de Nederlandse televisie, helemaal nu ook nog eens presentator wordt van Het Klokhuis, blijkt hij ook over een goed stel hersenen te beschikken. De 22-jarige Pascal is namelijk in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij volgde daar een studie Media- en Cultuurwetenschappen.

Mocht je Tan overigens eens in het echt langs zien lopen, is het niets vreemd als je één van zijn vrienden plots Passie of Passieman hoort roepen. Dat is slechts een kleine greep uit de bijnamen waarover Pascal beschikt. Daarnaast blijkt Pascal Tan gek te zijn op Turkse pizza’s. “Ik wil graag alle Turken bedanken voor Turkse Pizza, zonder jullie culturele aanwinst was mijn leven niet hetzelfde”, waren eens de woorden van Pascal. Voor spruitjes hoef je overigens niet bij deze jongeman aan te kloppen.

Pascal Tan is presentator van Het Klokhuis

Vanaf 2016 is Pascal Tan één van de presentatoren van het programma Het Klokhuis. Vanaf eind september 2016 kunnen we hem op de buis verwachten. Vroeger keek Pascal zelf ook altijd naar het programma, vertelde hij aan Het Parool. “Vroeger keek ik altijd met mijn moeder op de bank. Het grappige is dat mijn moeder dan zei: kijk Pascal dit is nou echt iets voor jou. Ik was het daar wel mee eens, maar dacht niet dat het echt zou lukken.”

Pascal Tan en skaten

De op 21 december 1993 geboren Pascal zou je ook kunnen kennen vanwege de sport die hij beoefent. Tan is namelijk een skater en staat op foto’s regelmatig met zijn rolschaatsen ondergebonden. In het verleden deed de Amsterdammer ook daadwerkelijk mee aan wedstrijden en aan het programma The Freestyle Games. Daarnaast is Tan ook nauw betrokken bij Thisissoul, een gespecialiseerde skate shop.

Pascal Tan is te volgen via Facebook.

Chilling and enjoying the way I chill

Geplaatst door Pascal Tan op maandag 24 september 2012

Altijd zakelijk blijven. Altijd!

Geplaatst door Pascal Tan op maandag 17 december 2012