Sterren op TV
Pascal Mirjam Married at First Sight

Pascal en Mirjam in Married at First Sight

Pascal en Mirjam doen mee aan Married at First Sight. De twee zijn allebei zoekend in het leven en zijn allebei op zoek naar een leuke partner. Alhoewel ze elkaar nog nooit hebben gezien, geven Pascal en Mirjam elkaar het ‘jawoord’ in Married at First Sight.

Pascal in Married at First Sight

Pascal heeft zich opgegeven voor Married at First Sight. Hij is 47 jaar oud, vader van een tweeling en in het dagelijks leven werkzaam als bedrijfsconsulent. Het is voor hem nog niet echt gelukt in de liefde. Vaak als hij vrouwen tegenkomt, wordt hij meer gezien als een goede vriend en dan een man waarop de vrouwen verliefd worden. Voor Pascal is het nu tijd voor meer.

“Wat ik zoek in een vrouw, is een vrouw die lief is. Die ook van huiselijk houdt, van knussigheid. Ik wil heel graag iemand om samen gelukkig oud mee te worden, ja”, zo vertelde Pascal al. Dat onderzoekers hebben dat mogelijk voor hem gevonden in Mirjam. Met een score van 74,8 procent lijken de twee nu al een goede match.

Mirjam in Married at First Sight

Mirjam is de gelukkige die gelinkt is aan Pascal. Mirjam is net als haar nieuwe man 47 jaar oud en ze hoopt een soulmate te vinden. In de liefde is het voor haar nog niet gelukt, maar mogelijk dat de wetenschappers daar nu verandering in kunnen brengen. ”

“Ik heb best wel wat relaties gehad, sommige heel kort. Mijn langste is iets van 2 jaar geweest. Wat mijn leven compleet zou maken, is toch die man. Dan toch wel. Maar ik heb er nu ook echt wel ruimte voor, er is plek. Het zou echt gewoon heel leuk zijn als ik die plek kon opvullen met die man.” De twee matchen al op verschillende gebieden. Zo zijn ze allebei zoekende, praten ze graag over van alles, zijn het allebei sociale, warme mensen en zijn ze niet heel kritisch op uiterlijk.

De andere koppels in Married at First Sight zijn Joost en Milly | Peter en Paul | Ronald en Monique | Nick en Maxime