Sterren op TV
Parastoo Pereira Temptation Island verleidster 2017

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Parastoo Pereira uit Temptation Island 2017

Parastoo Pereira is één van de acht verleidsters van Temptation Island 2017. Officieel schrijf je haar voornaam als Parastoe, maar speciaal voor Temptation Island liet de jongedame dit aanpassen. Pereira heeft als doel om veel vaker op televisie te komen, als actrice en anders wel als model.

Parastoo Pereira in Temptation Island 2017

Parastoo Pereira is voor Temptation Island geselecteerd als één van de verleidsters. Zij moet er voor zorgen dat één van de vier mannen met een relatie bezwijkt onder de druk van acht bloedmooie dames. Naast mevrouw Pereira zorgen ook Saartje, Bo, Rowena, Danyla, Pommeline, Ashley en Manouh er voor dat de temperatuur in het Thaise resort nog verder stijgt. Temptation Island is namelijk de ultieme relatietest. Vier koppels worden bijna twee weken van elkaar gescheiden en zijn dan in het gezelschap van verleidelijke dames (of mannen, in het geval van de vrouwen met een relatie). Parastoo Pereira heeft de opdracht goed in haar oren geknoopt, want zodra zij de mannen ontmoet zit ze volledig in het spel.

Temptation Island kandidaat Niels van der Zanden vindt Parastoo één van de meest interessante verleidsters van het programma en dus kiest hij haar op avond één, om haar beter te leren kennen. Dat laat de mooie Parastoo zich geen twee keer zeggen. Ze werpt zich vol overgave op Niels en heeft geruststellende woorden voor de mannen die meedoen aan Temptation Island. “Maak je geen zorgen, want met mij ga je je vriendin echt niet missen hoor.” Parastoo Pereira wedt overigens niet op één paard, want ook de andere kerels krijgen genoeg aandacht van haar, hoewel ze daar nog niet allemaal op zitten te wachten. Het interesseert Pereira allemaal weinig. “Mijn missie is alle vier de mannen pakken. Zorgen dat ze alle vier lekker vreemdgaan.”

Parastoo Pereira op TV

Parastoo Pereira was ten tijde van Temptation Island 24 jaar, maar het was zeker niet haar eerste televisie-ervaring. Ze verscheen al vaker op de beeldbuis. Zo was de Nederlandse al eens te zien in het televisieprogramma The Bachelor. In dit programma heeft één man de keuze uit 25 vrouwen. Met deze dames verblijft hij in een villa en steeds valt er één kandidaat af. Parastoe was één van die kandidates, maar won uiteindelijk niet. Het bleef echter niet bij dat ene programma voor de jonge Pereira. Daarna deed ze namelijk ook nog mee aan Rank Tank, gepresenteerd door Ferry Doedens, Take Me Out en The Perfect Player.

Parastoo Pereira heeft echter nog veel meer in haar mars. Want naast optredens in bovengenoemde televisieprogramma’s, staat ze ook regelmatig model en kan ze acteren. Verder geeft ze aan dat ze zeer behoorlijk kan dansen. Ze nam deel aan NK’s, EK’s en WK’s en niet zonder succes. Ze won verschillende prijzen als danseres en ook in Temptation Island laat ze die kwaliteit geregeld zien. Zelf omschrijft ze zichzelf overigens als spontaan, sportief, mondig, zorgzaam en ambitieus. Daarnaast houdt ze van koken, gefotografeerd worden, acteren en praten.

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn Bo, Saartje, Rowena, Danyla, Manouh, Pommeline en Ashley.

Parastoo Pereira is te volgen via Instagram en Facebook.