Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 december 2020

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Oscar Fleming de vriend van Emma Deckers

Oscar Fleming is de vriend van Emma Deckers, de dochter van topmodel Daphne Deckers en oud-tennisser Richard Krajicek. Zelf is Emma onder meer te zien in Lego Masters VIPS, waarin ze samen met Christiaan Bauer voor het goede doel aan de slag gaat met legostenen.

Oscar Fleming vriend Emma Deckers

Oscar Fleming is geboren en getogen in Australië, maar woont samen met Emma Deckers in het Amerikaanse Los Angeles. Vanwege de coronacrisis waren ze een fors deel van 2020 echter in Nederland, en dus kon de krullenbol ook meedoen aan de spelshow Lego Masters VIPS.

Over haar vriend Oscar Fleming zei ze in een interview met de Story: “We leerden elkaar kennen op de opleiding en hebben nu drie jaar een relatie. Met hem wil ik echt verder. Ik ben ook wel een meisje dat op een dag graag wil trouwen.”

Emma Deckers in Legomasters

“In Los Angeles woonden we al anderhalf jaar samen en nu wonen we bij mijn ouders in. We weten niet of en wanneer we teruggaan naar Amerika. De opleiding kunnen we gelukkig online volgen en wellicht komt er een moment dat ze zeggen dat we terug moeten. Dan gaan we ook.”

“Maar als we in die keuze worden vrijgelaten, weet ik nog niet wat ons plan is. Ik zou wel graag in Nederland aan het werk willen. Vorig jaar heb ik aan de zomereditie van GTST Stories meegedaan en dat smaakt naar meer.”

Emma Deckers dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

Op het gebied van de liefde zit het dus wel snor, met haar vriend Oscar Fleming. Emma Deckers neemt een voorbeeld aan haar ouders Daphne Deckers en Richard Krajicek, die al meer dan 21 jaar getrouwd zijn. “Zeker. Het is bijzonder dat ze al zolang bij elkaar zijn”, stelde Emma in de Beau Monde.

“Het gebeurt vaak dat mensen gaan scheiden zodra het even wat minder gaat. Terwijl ik denk dat je daar doorheen kan werken. Het is inspirerend om te zien dat jullie nog steeds veel van elkaar houden. En dat mijn vader nog steeds alles doet om het jou naar de zin te maken. Zoals een reep chocolade halen als je daar trek in hebt.” Ons gevoel zegt dat Emma Deckers en haar Australische lover Oscar Fleming ook die kant op gaan!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)