Sterren op TV
Omar Hunted

Omar Abdelkarim op de vlucht in Hunted

Omar Abdelkarim slaat op de vlucht in Hunted. In het dagelijks leven is de negentienjarige jongeman student en houdt hij zich bezig met zijn eigen YouTube-kanaal. Met zijn deelname aan Hunted wil Omar graag bewijzen dat het voor hem ook mogelijk is om drie weken op de vlucht te slaan zonder dat de jagers hem te pakken krijgen.

Omar Abdelkarim in Hunted

Omar Abdelkarim doet mee aan Hunted. De negentienjarige Omar studeert visuele communicatie. Zenuwachtig voor de uitdaging is Omar absoluut niet, vertelde hij aan het Algemeen Dagblad. Omar heeft namelijk wel zwaardere tijden gekend, bijvoorbeeld toen zijn moeder overleed toen hij vijftien was. Dat hij niet zenuwachtig is, kan Omar misschien wel helpen in Hunted.

“Ik doe mee aan Hunted. Ik heb het vorig jaar gezien op tv en ik zag hoe die andere kandidaten het deden en dat kan natuurlijk altijd beter! En toen dacht ik: Ik ga mezelf opgeven. Ik denk dat de hunters het heel moeilijk gaan krijgen om een lead van mij te vinden. En dat komt omdat ik heel weinig sporen wil gaan achterlaten.”

Omar schat kansen op fifty-fifty

Omar weet nog niet of hij er drie weken lang in slaagt om op de vlucht te blijven en niet gepakt te worden. “Mijn kansen liggen fifty-fifty. Ik ben niet echt voorspelbaar denk ik”, vermoedt Omar. De student kreeg bij zijn poging om weg te blijven wel hulp van flink wat vreemden en dat verbaasde hem.

“Dat ik zomaar een lift kreeg bij een benzinepomp en dat ik iedere avond kon mee-eten met mensen die ik nog nooit ontmoet had. Daar was ik echt van onder de indruk”, aldus Omar Abdelkarim.

Omar Abdelkarim is te volgen via Facebook, YouTube en Instagram.

De andere deelnemers aan Hunted 2017 zijn: Amy Scholten | Annoury en Dries | Robin en Ashley | Krista en Daniëlle | David en Ernesto | Erwin | Meike en Froukje | Mike