Sterren op TV
Om deze reden zijn Freek Vonk en zijn vriendin uit elkaar

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 7 juli 2023

Om deze reden zijn Freek Vonk en zijn vriendin uit elkaar

Freek Vonk had jaren een relatie met de knappe Franky Vedder. De geruchten gaan dat ze uit elkaar zijn, omdat Freek steeds gekker deed. De larven die hij in zijn been liet zetten was voor Franky de druppel. Op Instagram deelden ze een bericht dat ze uit elkaar zijn gegaan omdat hun leven niet bij elkaar passen, dat was echter al jaren zo. Ze zijn dus niet eerlijk geweest tegen hun fans.

Franky en Freek waren twee jaar samen
© Instagram

Inhoudsopgave

Ze waren twee jaar samen

Franky en Freek waren al 2 jaar samen, toch zagen ze het niet zitten om met elkaar verder te gaan. Ze zeggen nog veel van elkaar te houden, alleen te verschillend te zijn.

Zussen
© Instagram

Franky heeft bekende zussen

Franky, is de zus van Anne Vedder en Esther Vedder de eigenaren van sieradenmerk ‘Vedder & Vedder’. Ondernemen, zit wat dat betreft in de familie. Ook Franky heeft haar eigen zaak. Ze is de eigenaresse van ‘Franky Amsterdam’ een bedrijf dat ook sieraden verkoopt.

Freek Vonk werkt als bioloog
© Instagram

Freek werkt als bioloog

Wie kent Freek Vonk eigenlijk? Het is Nederlands bekendste bioloog. Hij is al jaren te zien op NPO3 met zijn programma ‘Freeks wilde wereld’. Al die bekendheid heeft gezorgd voor financieel succes, twee jaar geleden kocht hij een penthouse van 1,4 miljoen euro. Niet slecht voor een bioloog.