Sterren op TV
Olivia Buckland Love Island Alex Bowen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Olivia Buckland in Love Island verliefd op Alex Bowen

Olivia Buckland is te zien in Love Island. Olivia was één van de dames die vanaf de allereerste dag aanwezig was in de villa van het tweede seizoen van het programma. In Love Island is het de bedoeling dat vrijgezelle mannen en vrouwen een koppel vormen. Of dat nou is uit liefde of omdat ze het doen voor het geld, dat maakt niet uit. Het koppel dat door de kijkers wordt gekozen als leukste koppel wordt gekroond tot winnaar en gaat er met een flink geldbedrag vandoor. Olivia eindigt samen met haar partner Alex Bowen als runner-up.

Olivia Buckland in Love Island

Olivia Buckland is te zien in Love Island. Olivia is 22 jaar oud, woonachtig in Essex en kan heel goed om zichzelf lachen. “Ik werkte in sales, maar heb ontslag genomen”, vertelde ze over haar baan. “Ik ben nogal lastig. Als ik in de krantenkoppen sta, is het: Meid uit Essex valt van de trap.”

“Ik let niet op mijn uiterlijk en hou van lol. Ik ben degene die de worm na zou doen op de vloer.” Op liefdesgebied gaat het niet heel goed met Olivia. “Ik ben bedrogen. Mijn ex ging vreemd. Ik ontdekte het op social media. Lul.” In Love Island krijgt ze een nieuwe kans. “Iemand moet me leren kennen, zodat ik hem vertrouw. Ik weet niet of ik die persoon vind, maar ik wel het proberen. Ik kom op Love Island voor de liefde, maar ik hou van geld.”

➡ Bekijk Love Island terug op Videoland

Olivia Buckland en Alex Bowen

Olivia Buckland is verliefd geworden op Alex Bowen. Deze jongedame kwam bij de eerste dag in de villa nog bij Daniel Lukakis terecht, op dag 6 was het Rykard Jenkins, op dag 13 was het Adam Maxted, maar vanaf dag 20 liet ze Alex Bowen niet meer los. Ook vandaag de dag zijn de twee nog altijd dolgelukkig met elkaar. Model Olivia verloofde zich in 2017 zelfs met Alex en was te zien in Say Yes to the Dress.

De twee gaven zeer recent ook aan dat het tijd is voor kinderen. Zeker nadat ze gezien hadden dat ook Love Island-vrienden Cara de la Hoyde en Nathan Massey hun eerste kind kregen. Het is overigens niet ondenkbaar dat de twee uiteindelijk kiezen voor een huwelijk dat ook op tv uitgezonden gaat worden.

Olivia Buckland is te volgen via Instagram en Twitter.

De andere deelnemers aan Love Island seizoen 2 zijn: Daniel Lukakis | Scott Thomas | Nathan Massey | Tom Powell | Sophie Gradon | Malin Andersson | Olivia Buckland | Zara Holland | Rykard Jenkins | Cara De La Hoyde