Sterren op TV
Olivia Attwood Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 26 maart 2018

Olivia Attwood bekend van Love Island

Olivia Attwood is bekend van Love Island. In het programma is het de bedoeling dat een aantal vrijgezelle dames en heren er alles aan doen om een perfect koppel te vormen. Het koppel dat uiteindelijk verkozen wordt tot meest leuke koppel gaat er uiteindelijk vandoor met een flink geldbedrag. Olivia Attwood is één van de deelnemers.

Olivia Attwood in Love Island

Olivia Attwood is te zien in Love Island. Olivia is 25 jaar oud, afkomstig uit Guildford en in het dagelijks leven werkzaam als model en pitspoes. Ze weet precies hoe ze zichzelf het best kan omschrijven. “Ik ben grappig, lief en een beetje maf. Ik ben een kind van binnen en dat wil ik zo houden.”

“Ik ben een jongensgek, ik krijg er geen genoeg van. Als ik jongens zie, kijk ik meteen. Ik hou van een slank lichaam, niet zo’n opgepompte gast”, vertelde Olivia al over haar voorkeur. Ook haar ex kwam ter sprake. “Ik heb een relatie van vijf jaar gehad. Op een dag kwam hij thuis en maakte het uit. Ik zwoer jongens af, want ik dacht de ware gevonden te hebben. Ik hoop hier de man van m’n dromen te vinden.” Of dat lukt, is nog even de vraag.

➡ Bekijk Love Island terug en vooruit op Videoland

Olivia Attwood is te volgen via Instagram en Twitter.

Deelnemers Love Island seizoen 3: Marcel Somerville | Sam Gowland | Kem Cetinay | Camilla Thurlow | Amber Davies | Montana Brown