Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 juli 2021

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Olcay Gulsen is de knipperlichtliefde van radio dj Ruud de Wild

Olcay Gulsen werd op 20 juli 1980 geboren in Waalwijk. Gulsen komt uit een groot gezin met vier zussen en een broer. Dat het vroeger thuis niet altijd even leuk is, daar maakt ze geen geheim van. De vader van Gulsen had schizofrenie en was daarbij gewelddadig. Gulsen werd voornamelijk bekend als modeontwerpster, ondernemer en mediapersoonlijkheid. De modeontwerpster is een doorzetter, ze begon op school op de mavo, maar weet via de havo uiteindelijk haar vwo-diploma te behalen. Haar eigen merk SuperTrash werd landelijk een hit, helaas is dit merk in 2018 failliet gegaan. Olcay Gulsen heeft een relatie met radio dj Ruud de Wild.

Inhoudsopgave

Relatie met Ruud de Wild

Na een knipperlicht relatie zijn radio dj Ruud de Wild en de 11 jaar jongere Olcay Gulsen nu officieel samen. Het is zelfs zo dik aan, dat De Wild zich een slippertje kan permitteren. Dit vertelt Gulsen tijdens een interview met Nieuwe Revu. Ze heeft het liever niet, maar er kan wel over gesproken worden. Vier maanden nadat de twee samen kwamen overleed de eerste grote liefde van Olcay, James Harris, onverwacht door een hartstilstand. Gulsen verbrak daarop de relatie met De Wild, ze wilde alleen zijn en haar gedachten kunnen ordenen. Harris is de ex van Gulsen, maar de twee hebben altijd veel contact gehouden. Achteraf stelt Gulsen dat het goed is dat er even een pauze is geweest in de relatie. Even later kwamen de twee toch weer samen, maar kwam direct de volgende beproeving. De Wild krijgt de diagnose darmkanker. Gulsen maakt op Instagram bekend dat ze goed zal zorgen voor Ruud de Wild.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Roddels

Voorafgaand aan de relatie met Ruud de Wild had Gulsen een relatie met Frans Ghazi. Er gaat een gerucht dat voordat deze relatie werd verbroken, Gulsen een nacht heeft doorgebracht met RTL Boulevard collega Ruben Nicolai, schreef Story althans. Ghazi bevestigt in een interview dat er wel sprake is geweest van vreemdgaan door Gulsen. Voordat Olcay een relatie had met Ghazi was ze samen met de voetballer Edgar Davids. In 2016 werd bekend dat Gulsen definitief was gebroken met de voetballer Edgar Davids, met hem heeft ze een roerige relatie gehad. Edgar Davids en Olcay Gulsen waren verloofd, toen zou Davids vreemd zijn gegaan en gingen de twee uit elkaar, schreef het AD. Daarna kwamen Davids en Gulsen toch weer samen en waren ze weer verloofd, uiteindelijk werd het niets en zijn de twee hun eigen pad gegaan.

Kinderwens

In een interview met Nieuwe Revu is Gulsen openhartig over haar kinderwens, die heeft ze namelijk niet (meer). De modeontwerpster zegt dat ze vindt dat je er echt te veel voor moet inleveren. ,,Iedereen zegt altijd wel dat je er veel voor terugkrijgt, maar dat kun je van te voren niet weten”, aldus Olcay Gulsen. Mogelijk heeft dit te maken met het feit dat zij op dit moment stiefmoeder is van de drie kinderen van vriend Ruud de Wild. Ook in vorige relaties heeft ze meermaals kinderen van anderen in haar huis gehad. Het is dus niet zo dat Gulsen geen kinderen in haar leven heeft.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Huiselijk geweld

Olcay Gulsen is vaak open over de situatie in haar jeugd. Er was in het gezin sprake van huiselijk geweld. Hier heeft olcay meermaals openlijk over verteld, er is zelfs een docu-serie over opgenomen. Deze serie heet Olcay & Huiselijk Geweld en wordt uitgezonden op NET5. In deze serie spreekt Gulsen onder andere met haar zussen, moeder, andere slachtoffers van huiselijk geweld en hulpdiensten. Ook tijdens corona gaat Olcay Gulsen het gevecht met huiselijk geweld aan, ze bezoekt samen met de minister van Volksgezondheid een apotheek in Den Haag om aandacht te vragen voor slachtoffers van huiselijk geweld. Het codewoord Masker 19 wordt ingevoerd, wanneer iemand dit codewoord gebruikt zal hij of zij zonder verder iets uit te hoeven leggen naar een veilige plek gebracht worden.