Sterren op TV
Olaf Ait Tami Nieuwe Tijden Karim

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 juli 2016

Laatst Ge├╝pdatet: 14 juli 2016

Olaf Ait Tami is Karim in Nieuwe Tijden

Olaf Ait Tami is een van de gezichten in Nieuwe Tijden. Dagelijks kruipt Olaf voor de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden in de huid van Karim Zouini. In het verleden was de acteur, ondanks zijn nog jonge leeftijd van 25 jaar, vooral op het toneel te bewonderen.

Karim in Nieuwe Tijden

Olaf Ait Tami is sinds de zomer van 2016 te zien in de soapserie Nieuwe Tijden. Als Karim Zouini is hij een van de inwoners van het studentenhuis in Utrecht. Dat verloopt echter niet altijd vlekkeloos. Zo heeft Olaf in de serie smetvrees en heeft hij er een bloedhekel aan als het een rommel is in het studentenhuis of als zijn eten of drinken uit de koelkast is gepikt. Het is dan ook duidelijk dat dat regelmatig voorkomt.

Karim studeert Farmaceutische wetenschap en doet er alles aan om een medicijn te ontdekken voor zijn zieke broertje. In de serie krijgt hij al gauw een relatie met Carlijn Ros, gespeeld door Lisa Bor. In gesprek met de Hitkrant kreeg Olaf onlangs overigens de vraag wat hij het leukst vindt aan de personage die hij speelt in Nieuwe Tijden. “Dat het totaal het tegenovergestelde van mezelf is”, antwoordde Olaf.

Wie is Olaf Ait Tami?

De op 19 december 1990 geboren Olaf Ait Tami is in het echte leven ook nog een student. Hij hoopt in de zomer van 2017af te studeren aan de Toneelschool in Maastricht. In het verleden zagen we hem onder andere voorbijkomen bij Likeminds. Ook had hij een kleine rol in de film Afblijven. Daarin was hij namelijk een van de dansers. Olaf Ait Tami was overigens ook als Karim te zien in de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden in 2016. Een leuk weetje is nog dat Olaf onder de naam Samira door het leven was gegaan, als hij een meisje was geweest. Over de afkomst van Olaf is weinig bekend.

Olaf Ait Tami is te volgen via Instagram.