Sterren op TV
Odim en Jørney in Eating With My Ex

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Odim en Jørney in Eating With My Ex

Odim en Jørney waren te zien in ‘Eating With My Ex’. Het stel was te zien in het eerste seizoen van het programma. Jørney en Odim hebben elkaar ontmoet tijdens ‘Ex On The Beach Double Dutch’.  De sportieve Jørney kwam als ex van Davey het strand op.

Tijdens de aflevering vertelde Odim dat hij zijn gezin wilde herstellen. Het stel heeft samen namelijk een dochter.

Odim en Jørney kennen elkaar van Ex On The Beach Double Dutch

Inhoudsopgave

Odim en Jørney kennen elkaar van Ex On The Beach Double Dutch

De knappe Jørney en de gespierde Odim hebben elkaar ontmoet tijdens het MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Odim was één van de orginals tijdens het 7e seizoen van het programma. 

Knipperlichtrelatie

Het stel verliet Ex On The Beach Double Dutch. In Nederland gingen ze al snel samenwonen, toen ze wisten dat Jørney zwanger was van hem. Ze gingen voordat het kind geboren werd uit elkaar, enkele maanden later kwamen ze weer samen.

Toen hun dochter werd geboren, hadden ze een relatie. Toen Jørney net bevallen was, is Odim meermaals vreemdgegaan. Dit is dan ook de reden dat ze momenteel uit elkaar zijn.

In de aflevering van Eating With My Ex probeerde Odim het goed te maken, dit lukte helaas niet. Na de aflevering hebben ze het nog geprobeerd, toch hield de relatie geen strand.

Om deze reden zijn ze uit elkaar

Odim en Jørney zijn uit elkaar omdat Odim structureel vreemdgaat. Hij wil graag dat hun gezinnetje weer samenkomt, de kans dat dit gebeurt is erg klein. Jørney, heeft namelijk geen vertrouwen meer in de vader van hun kind.

Isedora was ook te zien in de aflevering

Ook Isedora was te zien in de aflevering van Odim en zijn ex-vriendin Jørney. Vooraf sprak zij met haar. Nadat het seizoen opgenomen was, zijn Isedora en Jørney vriendinnen geworden.