Sterren op TV
Nzinga Sordam Kristine van Opbergen De Spa

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Nzinga Sordam is Kristine in De Spa en yoga lerares

Nzinga Sordam is Kristine van Opbergen in De Spa. Nzinga is nog een vrij onbekende actrice, maar de laatste tijd krijgt ze het steeds vaker voor elkaar om een rolletje te bemachtigen. Vaak zijn dat niet heel grote rollen, maar met haar rol in De Spa zal ze wel een veelvoorkomend gezicht zijn. Naast het acteren houdt Nzinga zich ook bezig met haar eigen bedrijf waarmee ze yoga lessen verzorgt. Daarvoor heeft ze haar eigen studio genaamd Yoga Studio Nzinga.

Nzinga Sordam als Kristine in De Spa

Nzinga Sordam heeft in de afgelopen jaren al wat kleinere rolletjes gehad in onder meer Loodvrij, Flikken Maastricht en De meisjes van Thijs, maar met haar bijdrage aan De Spa gaat ze vaker in beeld komen. Voor de latenight soap is Nzinga in de huid van Kristine van Opbergen gekropen.

Kristine is een schoonheidsspecialiste en geeft enorm veel om haar uiterlijk. Ze gelooft er heilig in dat een middagje shoppen beter voor je kan zijn dan een middagje praten met een psychiater.

Nzinga Sordam als yogalerares

Nu Nzinga Sordam steeds meer bekendheid zal verwerven met haar rolletjes in films en series, gaat het niet lang duren voordat ze ook bij het grote publiek gaat opvallen. De uit Amsterdam afkomstige en geboren jongedame haalde haar propedeuse aan de HBO voor de studie Pedagogiek en rondde een opleiding tot filmacteur af.

Vandaag de dag houdt ze zich echter ook vooral bezig met yoga. Sordam is dan ook de trotse eigenaar van een eigen yoga studio. Onder de naam Yoga Studio Nzinga geeft ze dagelijks yogalessen in Amsterdam. Wil je liever niet afreizen naar een bepaalde locatie, ook dan staat Nzinga voor je klaar met privé yoga lessen op locatie.

Nzinga Sordam is te volgen via Instagram en Facebook.