Sterren op TV
Nynke Bakker HNTM Holland's Next Top Model

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2016

Nynke Bakker wil Holland's Next Top Model worden

Nynke Bakker is met een hoop enthousiasme begonnen aan haar avontuur bij Holland’s Next Top Model. Deze kansmaker op de titel HNTM is bereid om veel te doen en te laten om eindelijk haar droom werkelijkheid te kunnen laten worden. Al van jongs af aan wil Bakker namelijk niets liever dan als model door het leven gaan. Mogelijk dat haar deelname aan Holland’s Next Top Model daarbij een belangrijke rol gaat spelen.

Nynke Bakker wil HNTM worden

De naam Nynke Bakker zal niet direct bij iedereen een lampje doen branden, maar ze blijkt al even aan de weg te timmeren. Zo is de negentienjarige jongedame de eigenaar van een fashion-, beauty- en lifestyleblog genaamd Life By Nyn. Momenteel richt ze zich ook vooral op haar studie. De in Voorthuizen geboren Nynke blijkt een sportief type. Ze koos namelijk voor de opleiding Sport & Bewegingseducatie. Daarnaast zit ze ook op volleybal en doet ze in de zomer aan hardlopen en krachttraining om bikiniproof te worden.

De altijd enthousiaste Nynke kijkt alvast uit naar het avontuur bij HNTM. “Ik mag mezelf dit jaar één van de gelukkige kandidaten van Holland’s Next Top Model 2016 noemen. Woehoe. Ik ben negentien jaar oud en model worden is eigenlijk al mijn droom sinds ik een klein meisje ben. Dit jaar ga ik alles op alles zetten om dat waar te maken in Holland’s Next Top Model. Ik kijk heel erg uit naar aankomend seizoen. Ik heb er super veel zin in”, vertelde Nynke Bakker in een video.

Heeft Nynke Bakker een vriend?

Nynke Bakker hoeft via Holland’s Next Top Model niet aan een nieuwe vriend te komen. Dit model is namelijk gelukkig in de liefde. Sinds 7 december 2014 heeft ze een relatie met Mauro Peters. Peeters is ook een sportief type, hij voetbalt bij DOVO. De Facebook-pagina’s van de tortelduifjes staan overigens ook vol met liefdeskiekjes. Uit een Instagram-post van Nynke valt op te maken dat ze vooral blij is met de kleur van het haar van haar aanbidder. “Every brownie needs a blondie by her side. I’m happy this one is mine”, postte ze eens.

Nynke Bakker is te volgen via Instagram en Facebook.