Sterren op TV
Nurlela Miny Eindelijk Thuis

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 april 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Nurlela en Miny in Eindelijk Thuis naar Java

Nurlela en Miny gaan in Eindelijk Thuis terug naar Java. Nurlela is oorspronkelijk geboren in Indonesië, maar werd al op jong leeftijd geadopteerd. Ze is nooit meer terug geweest naar het land waar niet alleen zij, maar ook haar inmiddels overleden adoptievader is geboren. In Eindelijk Thuis hoopt ze zichzelf terug te vinden.

Nurlela en Miny in Eindelijk Thuis

Nurlela en Miny zijn te zien in Eindelijk Thuis. De roots van Nurlela liggen in Indonesië, maar sinds haar adoptie is ze nooit meer terug geweest naar dat land. In Eindelijk Thuis gaat ze samen met haar adoptiemoeder Miny naar Java. Daar hoopt Nurlela zichzelf beter te leren begrijpen en meer te weten te komen over haar afkomst.

Nurlela kon het altijd goed vinden met haar adoptievader, die ook uit Indonesië komt. Maar hij is inmiddels helaas overleden. Haar adoptievader pleegde namelijk zelfmoord, waarna Nurlela zichzelf volledig verloor en in een identiteitscrisis terechtkwam. Het zorgde er ook voor dat de band met haar adoptiemoeder slecht werd. “In Indonesië hoop ik een stukje van mezelf terug te vinden. Ook hoop ik met mijn moeder over mijn vaders dood te kunnen praten.”

Eerdere afleveringen van Eindelijk Thuis
Cristel en Hennie in Sierra Leone
Elize en Marijke in Suriname
Priyani en Annelies in Sri Lanka
Carlos en Manna in Colombia