Sterren op TV
Noor Akarriou The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 december 2017

Laatst Geüpdatet: 3 december 2017

Noor Akarriou van The Voice of Holland

Noor Akarriou doet mee aan The Voice of Holland. Lange tijd heeft ze met niemand mogen spreken over haar avontuur bij de talentenjacht, maar daar is nu eindelijk verandering in gekomen. Noor heeft Blind Auditions gedaan voor het programma en is op vrijdagavond 1 december te zien op RTL 4. Of de uit Purmerend afkomstige Noor ook stoelen omgedraaid heeft gekregen, komen we die avond direct te weten.

Noor Akarriou in The Voice of Holland

Noor Akarriou gaat haar talent tonen in The Voice of Holland. De nog erg jonge zangeres heeft de sprong in het diepe gewaagd en zich ingeschreven voor de talentenjacht. Met haar zestien jaar is ze nog enorm jong, maar dat heeft haar er zeker niet van weerhouden om mee te doen aan TVOH. De uit Amsterdam afkomstige zangeres met nog weinig ervaring wil zich bewijzen in The Voice.

“Ik vind het zo leuk dat ik mee kan doen aan The Voice. Vooral gewoon omdat ik mijn stem kan laten horen. Ik ben ook nog een hele grote fan van het programma, dus het is gewoon heel vet. It is a dream come true”, vertelde Noor. En die droom kwam zeker uit, want met haar uitvoering van One More Night van Maroon 5 overtuigde ze Anouk. Met die coach gaat ze dan ook door naar de Battles.

Noor Akarriou is te volgen via Instagram en Facebook.