Sterren op TV
Noëmie en Lucille Werner in Vier Handen Op Eén Buik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Noëmie en Lucille Werner in Vier Handen Op Eén Buik

Noëmie is te zien in Vier Handen Op Eén Buik. Ze is nog maar negentien jaar oud en is niet meer samen met de jongen waarvan ze zwanger is geraakt. Ze leeft niet in de meest ideale situatie om een kind te verwelkomen en dus is de hulp van Lucille Werner opgeroepen om Noëmie te helpen in Vier Handen Op Eén Buik.

Noëmie in Vier Handen Op Eén Buik

Noëmie doet mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Ze krijgt de hulp van Lucille Werner. Noëmie is negentien jaar oud en woonachtig in een instelling voor begeleid wonen. Jarenlang was ze samen met dezelfde vriendin, totdat ze besloot om te experimenten met een jongen. Van hem werd ze vervolgens ook nog eens zwanger.

Noëmie is inmiddels weer samen met haar vriendin Tamara en ze staan er samen voor open om de baby op te voeden. Het is duidelijk dat Noëmie niet in de meest ideale situatie op het punt staat om een kind te krijgen. Sterker nog, ze blijkt zelfs nog met zichzelf te worstelen omdat ze vroeger erg gepest is en daar nu zelfs nog last van heeft. Lucille Werner hoopt Noëmie onder meer bij te brengen dat ze zelfvertrouwen moet hebben.

Lucille Werner over Noëmie

Lucille sprak in De Telegraaf al over Noëmie. “Zelf ben ik op oudere leeftijd moeder geworden. Het volgen van tienermoeder Noëmie tijdens haar zwangerschap heeft mij een kant laten zien van het moederschap die je maar zelden ziet.”

“Deze jonge meiden hadden nooit gedacht dat hun leven zo’n wending zou krijgen. Een situatie met een grote impact op emotioneel, sociaal en financieel vlak. Deze dappere moeders kozen voor hun kind ondanks vele tegenwerkingen. De kracht van moederschap blijkt leeftijdsloos te zijn.”

De afgelopen weken in Vier Handen Op Eén Buik:
Daphne en Damian
Jaylin en Jelmer
Melissa
Chiara en Joey
Cheyenne en Kevin
Tanja en Jeremy