Sterren op TV
Noëlla Say Yes To The Dress TLC

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 11 juli 2017

Noëlla kiest trouwjurk in Say Yes To The Dress van TLC

Noëlla gaat in Say Yes To The Dress van TLC op zoek naar de perfecte trouwjurk. Het is voor haar niet de eerste keer dat ze op zoek gaat naar een trouwjurk. Ze is al eens getrouwd geweest, maar zag haar toen 44-jarige echtgenoot Fons plotseling overlijden vanwege hartfalen. Ze wil nu graag een jurk uitzoeken die de tijd symboliseert die ze achter de rug heeft.

Wie is Noëlla uit Say Yes To The Dress?

Noëlla is 32 jaar oud en in Say Yes To The Dress op zoek naar een geschikte trouwjurk die haar kan helpen bij het verwerken van de dood van haar echtgenoot en waarmee ze in het huwelijksbootje kan stappen met haar nieuwe liefde. “Ik ben hier om voor de tweede keer in mijn leven een trouwjurk uit te zoeken. Ik ben in 2009 al een keer getrouwd geweest, helaas in 2014 weduwe geworden. Ik wil heel graag een jurk uitzoeken die het verleden en mijn toekomst symboliseert. Daarvoor heb ik toch wel een beetje hulp nodig om te kijken hoe je dat op een mooie, eervolle manier kunt doen.”

Noëlla heeft een aantal mensen meegenomen die haar moeten helpen in de zoektocht naar de ideale jurk. Zo zijn haar moeder en haar schoonzus van haar eerste huwelijk present. “Haar mening vind ik erg belangrijk, omdat zij een stukje verbintenis is met mijn eerste huwelijk”, zo gaf Noëlla te kennen.

Noëlla trouwt met Danny

Noëlle heeft haar geluk nu gevonden bij een nieuwe man Ze stapt binnenkort het huwelijksbootje in met Danny en zoekt nu voor dat huwelijk een trouwjurk. Noëlla kent Danny nu twee jaar en in die tijd heeft hij zich ontpopt als ideale stiefvader voor haar zoontje. “Gewoon een man waar ik op kan bouwen, die achter me staat, maar die me ook de ruimte biedt voor alle rugzakken die ik bij me heb, zeg maar.” In Say Yes To The Dress gaan we zien of Noëlla de jurk gaat vinden die écht haar gevoel symboliseert.