Sterren op TV
Noa Jacobus speelt Noa Sanders in GTST

Noa Jacobus speelt Noa Sanders in GTST

Noa Jacobus speelt Noa Sanders in RTL4-progromma ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. In dit programma speelt de prachtige jonge dame de dochter van Mike Brandt (overleden) en Marly van der Velden (Nina Sanders. Erik de Vogel (Ludo Sanders) en Janine Elschot (Janine ) zijn de opa en oma van Noa. Ze is al één seizoenen te zien in het RTL4-programma dat al meer dan 20 jaar op tv is.

Lees ook: Pip Pellens, de ondeugende Wiet van Houten uit GTST

Inhoudsopgave

De transformatie van Nola Sanders

Noa Jacobus speelt sinds 2022 Nola Sanders. Hiervoor werd het personage gespeeld door een veel jonger meisje. Ondanks dat Nola 7 jaar geleden geboren zal moeten zijn, is het nu al een ware tiener. In ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, krijgt ze te maken met problemen die op dit moment onder de jeugd spelen.

Antje in Oorlog-Stories
© Instagram

Antje in Oorlog-Stories

Naast dat deze prachtige jonge dame te zien is in het RTL4-programma, speelt ze ook in NPO3-programma ‘Oorlog Stories’. In dit nieuwe programma op NPO3 speelt ze de hoofdrol. Oorlog Stories is gebaseerd op een waargebeurtverhaal. In één van de aflevering gaat ze langs bij de ‘echte’ Ans.

Lees ook: Jan Versteegh is de presentator van SBS6-programma Lingo

Noa Jacobus is een prachtige dame
© Instagram

Noa Jacobus is een prachtige dame

Dat Noa Jacobus er prachtig uit ziet, is geen geheim. Misschien heeft RTL haar om deze reden gevraagd om een personage te spelen in het programma. Het zal ons in ieder geval niks verbazen.

Foto’s © Instagram