Sterren op TV
Nishanti Kai Duitsland Nederland Verhuist

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Nishanti voor Kai naar Duitsland in Nederland Verhuist

Nishanti Dragstra verhuist voor haar grote liefde Kai-Uwe Stoye naar Duitsland in Nederland Verhuist. De 29-jarige Nishanti heeft haar geliefde leren kennen tijdens het Oktoberfest in Duitsland en is sindsdien smoorverliefd. Ze zien het echter niet zitten om iedere keer 300 kilometer te moeten rijden om elkaar te zien en dus kiezen ze nu voor samenwonen. Nishanti laat het Limburgse Brunssum achter zich.

Nishanti en Kai in Nederland Verhuist naar Bad Essen

In Nederland Verhuist gaan we zien hoe Nishanti haar koffers pakt om met haar vriend Kai te verhuizen naar Bad Essen, net over de grens in Duitsland. Nishanti komt daar in een hele nieuwe wereld terecht. Ze moet een nieuwe taal leren en krijgt een andere baan. Alles is nieuw voor haar in Duitsland, maar voor de 29-jarige Kai heeft ze het toch over. De liefde tussen de twee begon ooit tijdens een Oktoberfest. Beide zagen elkaar zitten, maar het was Kai die de eerste stap zette. Het is voor Nishanti overigens niet de eerste keer dat ze naar een vreemd land verhuist. Toen ze acht maanden oud was, werd ze geadopteerd en naar Nederland gehaald. Over haar biologische familie weet ze eigenlijk bijna niets.

Hoe is het nu met Nishanti en Kai?

Nishanti en Kai leerden elkaar natuurlijk kennen in Duitsland tijdens het Oktoberfest, maar hoe is het nu met hun? Nishanti en Kai blijken nog altijd dolgelukkig met elkaar te zijn. Op social media delen ze regelmatig foto’s. Na de eerste week in hun nieuwe appartement plaatste Nishanti de volgende post op Facebook: ‘We hebben onze eerst week in ons appartement overleefd. We vinden het fijn om meer bij elkaar te zijn. Ons appartement begint steeds meer als thuis te voelen.’