Sterren op TV
Nine Storms vriendin Dylan Groenewegen

Nine Storms is de vriendin van Dylan Groenewegen

Nine Storms is de vriendin van Dylan Groenewegen. Dylan timmert natuurlijk hard aan de weg om zijn carrière als wielrenner te lanceren, maar daarnaast is hij ook al een tijdje gelukkig in de liefde. Dylan is stapel verliefd op Nine Storms. Dat ook zij van wielrennen houdt, komt de relatie tussen de twee alleen maar ten goede.

Nine Storms is vriendin van Dylan Groenewegen

Nine Storms is sinds 17 maart 2016 officieel de vriendin van Dylan Groenewegen. Waar Dylan in het dagelijks leven constant bezig is met zijn prestaties als wielrenners naar boven te krijgen, was Nine werkzaam als verkoopmedewerkster bij Hunkemöller. Tegenwoordig is ze de trotse eigenaresse van 9 Bracelets, een bedrijfje waarmee ze handgemaakte armbanden verkoopt. De dame verdient haar geld ook als model, zo pronkte ze al op de voorkant van meerdere reclamebladeren.

Nine houdt naast haar dagelijkse bezigheden ook van wielrennen. Op haar Facebook-pagina staan meerdere kiekjes waarop we Nine in actie zien. In het verleden schreef Wielerverhaal ook al een zeer lovend artikel over Nine, waarin ze zelfs werd omschreven als één van de pareltjes van het Limburgse vrouwenwielrennen. Toen ze ziek werd, moest Nine het wielrennen op een laag pitje zetten. Medicijnen zorgden ervoor dat haar darmen werden aangetast, waardoor een chronische aandoening ontstond. Toch is de sport met Dylan als haar vriend nooit uit haar leven verdwenen.

Nine Storms en Dylan Groenwegen na etappezege

In 2017 slaagde Dylan Groenewegen erin om een etappezege te halen tijdens de Tour de France. Sindsdien gaan beelden van het verliefde setje de wereld over. “Ik was er heel emotioneel van”, vertelde ze aan RTL Boulevard. Ze weet wat Dylan erin gestopt heeft en nog altijd instopt om de wielrenner te worden die hij vandaag de dag is. “Dan gun je het hem zo.” Iedere Tour heeft Nine overigens iets voor Dylan in petto. Ze kan het niet laten om steeds een briefje in zijn koffer te stoppen met de woorden: ‘Ik houd van je, succes.”

Dylan Groenewegen is overigens niet de enige liefde in het leven van Nine Storms. Ze is ook de trotse eigenaar van een dwergkeeshond. Bink is zijn naam en Nine maakt maar al te graag foto’s van het beestje, die natuurlijk weer terug te vinden zijn via social media.

Nine Storms is te volgen via Instagram en Facebook.