Sterren op TV
kalvijn-kalvin-boerma-nina-150x150

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 augustus 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Nina Warink vriendin van ‘Kalvijn’ Kelvin Boerma

Nina Warink is de vriendin van Kalvijn, oftewel Youtubester en Expeditie Robinson 2019-deelnemer Kelvin Boerma. De twee zijn al sinds oktober 2011 gelukkig samen.

Nina Warink vriendin Kalvijn

Nina Warink heeft woont tegenwoordig in Amsterdam, maar ze leefde en werkte ook nog een tijdje op het schitterende Aruba. Daar was ze interne weddingplanner bij het resort Renaissance Aruba. Inmiddels studeert ze Facility Management in Groningen en is ze de trotse vriendin van Kalvijn.

Net als Kalvijn is Nina druk met vlogs op haar Youtube-kanaal, waar ze onder andere – in samenwerking met Hunkemöller – de rubriek Bedtimestories runt. In haar vrije tijd gaat de knappe brunette graag op reis, bij voorkeur natuurlijk samen met vriend Kalvijn.

Kelvin Boerma Youtuber kanaal Kalvijn

Kelvin Boerma is geboren in Meedhuizen en begon in 2010, een jaar voordat hij een relatie kreeg met vriendin Nina Warink, op Youtube onder de naam TheKelVlog. Eind 2018 doorbrak hij de magische mijlpaal van een miljoen abonnees.

Verder was Kalvijn op televisie onder andere te zien in Het Jachtseizoen van Stuk TV en bracht hij zijn eigen nummers genaamd Me Chick en De Missie uit. Met name de tweede werd een succes, met een zevende plaats op de Nederlandse Single Top 100.

Kalvijn deelnemer Expeditie Robinson

Via Instagram maakte Expeditie Robinson Youtuber Kalvijn bekend als vijfde deelnemer van het nieuwe seizoen, in 2019. Dat gebeurde door middel van het tonen van iemand die een paprika heet: volgers van Kalvijn weten dat hij niets liever dan een paprika eet.

Vriendin Nina Warink zal dus eventjes zonder haar grote liefde moeten!

© Instagram