Sterren op TV
Nilsa Prowant Floribama Shore MTV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Nilsa Prowant uit Floribama Shore op MTV

Nilsa Prowant doet mee aan Floribama Shore. In Amerika is dit nieuwe realityprogramma al een groot succes en in Nederland maken we nu ook kennis met de deelnemers van Floribama Shore. De 23-jarige Nilsa Prowant is er hier dus één van.

Nilsa Prowant en Floribama Shore

Nilsa Prowant laat in Floribama Shore vol trots haar trouwe omgeving zien. Ze werd 23 jaar geleden namelijk geboren in Panama City Beach en ging er nooit meer weg. Ondanks dat ze van haar omgeving houdt heeft ze in haar leven behoorlijk wat tegenslagen gehad. Toch wil Nilsa Prowant vooral lol maken in Floribama Shore. In de show zal te zien zijn dat Nilsa erg dol is op meerdere mannen in het programma. Ze vindt het maar lastig kiezen bij wie ze zich het meest op haar gemak voelt en dus probeert ze maar verschillende mannen uit, zoals bijvoorbeeld Gus Smyrnios en Jermiah Buoni.

Nilsa Prowant was getrouwd tijdens opnames Floribama Shore

Nilsa Prowant was tijdens de opnames van Floribama Shore nog getrouwd. Dat zochten Amerikaanse media uit, toen het programma daar van start ging. Toen de Amerikaanse twintig jaar oud was trouwde ze met een marinier en dacht ze de man van haar dromen gevonden te hebben. Na een tijdje kwam het stel echter in zwaar weer terecht. Nilsa Prowant kreeg een miskraam en later ontdekte ze ook nog eens dat haar man haar niet trouw bleef. Uiteindelijk werd besloten dat het beter was om van elkaar te scheiden, maar de scheiding was tijdens de opnames van Floribama Shore nog niet voltooid. Het stond Nilsa Prowant echter niet in de weg om vol van haar tijd in Floribama Shore te genieten.

Volg Nilsa Prowant op Instagram