Sterren op TV
Nikky van Trappen Ink Master Meesters van de Lage Landen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Nikky van Trappen doet mee aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Nikky van Trappen doet mee aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen. De talentvolle tattoo-artiest is afkomstig uit Amsterdam en heeft haar eigen studio in Uithoorn. Nikky is sinds drie jaar bezig met tatoeëren en wil nu graag ook aan anderen laten zien wat ze allemaal in haar mars heeft. In totaal deden tweehonderd deelnemers mee aan de castingdag. Nikky is één van de gelukkige tien kandidaten die nog over is en in de talentenjacht van Spike te zien is.

Nikky van Trappen in Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Nikky van Trappen heeft zich mede door haar moeder ingeschreven voor Ink Master: Meesters van de Lage Landen. Dat vertelde ze al in een interview met een weekblad uit Uithoorn. “Mijn moeder had me overgehaald om mee te doen. Na een paar weken kregen we een belletje met de uitslag. Ik had het totaal niet aan zien komen. Niet omdat ik mezelf slecht vind, maar er waren zoveel deelnemers. Toen begon de hele molen te draaien.”

Nikky behaalde de laatste tien en verwacht veel van haar avontuur. “Ik verwacht van mijn deelname aan Ink Master vooral één heel groot avontuur. Ik wil er gewoon heel veel van gaan leren en groeien in wat ik aan het doen ben.”

Nikky van Trappen is tattoo-artiest

Dat Nikky van Trappen een ware tattoo-artiest is, is dan ook wel duidelijk. Sinds drie jaar is ze nu bezig met haar werk. “Ik heb mezelf eigenlijk vrij snel in het diepe gegooid daarmee.” Inmiddels heeft Nikky een eigen stijl gecreëerd: surrealistisch, black & grey en mensportretten. Inspiratie haalt ze vaak uit anderen. “Wat vooral erg belangrijk is dat je van veel verschillende artiesten dingetjes ziet en dingetjes oppikt en dat je niet op één bepaald iets vast blifjt pinnen. Omdat je dan heel snel in je eigen comfortzone blijft.”

Vanaf 15 januari zien we Nikky in Ink Master: Meesters van de Lage Landen. “Het was ontzettend buiten mijn comfortzone met al die camera’s op je gericht en het werken onder tijdsdruk. Ik ben niet iemand die snel op de voorgrond treedt. Maar ik heb een persoonlijke groei doorgemaakt. Ik sta steviger in mijn schoenen. Ik ben er trots op dat ik mee mocht doen. Het was een mooie ervaring.”

Nikky van Trappen is te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen 2 zijn: Matthew Luhukay | Kenny Thys | Bodine Ester | Mick van Wassenhove | Joyce Kamania | Alvaro Diaz Delgado | Martina Koster | Robbin Snip | Nikky van Trappen