Sterren op TV
Nikkie de Jager

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 28 juni 2023

Nikkie de Jager: vriend, lengte, leeftijd en vermogen

Nikkie de Jager werd bekend door haar enorme succes als ‘NikkieTutorials’ op YouTube. Op haar kanaal liet ze zien wat make-up met je kan doen. Inmiddels heeft de Engelstalige YouTuber ruim 14 miljoen abonnees.

Ze kreeg wereldwijde aandacht voor haar YouTube-video ‘I’m Coming Out.’ waarin ze vertelde transgender te zijn. Nikkie, werd namelijk als man geboren. De video heeft 40 miljoen views, en is hiermee haar op één na best bekeken video.

Dit is de partner van Nikkie de Jager 
© Instagram @nikkietutorials

Inhoudsopgave

Dit is de partner van Nikkie de Jager 

Dylan Drossaers mag zichzelf ‘Mr. Tutorials’ noemen, hij is namelijk op 6 september 2022 getrouwd met zijn Nikkie. Het stel kreeg in 2018 een relatie, het ging direct goed.

Om deze vroeg Dylan zijn vriendin al snel ten huwelijk. Het huwelijk tussen Dylan en Nikkie de Jager werd meerdere keren uitgesteld door Corona. Hun doel was om in 2020 al te trouwen, dat is helaas niet gelukt.

Op hun bruiloft waren maar weinig bekende Nederlanders aanwezig. De knappe zangeres Davina Michelle was er in ieder geval wel.

Zo ziet Nikkie de Jager eruit zonder make-up

Zo ziet Nikkie de Jager eruit zonder make-up

Transgender Nikkie deelt maar weinig foto’s zonder dat ze make-up draagt. Dat make-up veel met je uiterlijk kan doen, maakt ze wel duidelijk. In enkele YouTube-video’s laat ze haar make-up loze hoofd zien. Dan zien we de bekende YouTuber toch liever met make-up.

Hun trouwdag

Nikkie en haar man Dylan zijn op 6 september 2022 getrouwd. Op hun telefoonloze bruiloft waren vrienden en familie uitgenodigd. Jeroen Kijk in de Vegte, heeft het stel getrouwd.

Hij is bekend als radiopresentator. YouTube ster Nikkie heet nu voluit ‘Nikkie de Jager-Drossaers’’, ze heeft de achternaam van haar partner achter haar eigen naam geplakt.

In een YouTube-video laat ze haar hele trouwdag zien.

Geboren als man

Zoals veel mensen inmiddels wel weten is ‘Nikkie de Jager’ geboren als man. Ze is uiteindelijk uit de kast gekomen omdat ze gechanteerd werd door Kaj van der Ree, althans daar leek het sterk op.

Toen ze nog als man door het leven ging, droeg ze al erg veel make-up en droeg ze jurkjes en rokjes. Ze is in het verleden veel gepest.

Het woord ‘Transgender’ heeft voor de partner van Dylan een negatieve lading.

Zo lang is Nikkie de Jager

Make-up artist en visagiste Nikke de Jager is 1.90 meter. Daarmee is ze een stuk langer dan haar echtgenoot Dylan. Dylan Drossaers, de man van Nikkie de Jager, is 1.75 meter, dat scheelt toch 15 centimeter.

Het succes van Nikkie de Jager op Instagram en YouTube

Nikkie haar carrière als make-up artist is een enorm succes. Ze heeft 14.200.000 abonnees op haar YouTube-kanaal. Daarnaast heeft ze 18.300.000 volgers op Instagram en 7.600.000 volgers op TikTok.

Tegenwoordig, is ze zelfs te zien op televisie en heeft ze haar eigen make-up merk genaamd ‘Nimya’.

Nikkie de Jager en Dylan woning Uden (1)
Foto © Bekende Buren

Haar woning in Uden

Ze groeide op in het Brabantse Uden, hier kocht ze in de zomer van 2018. Ze betaalde er volgens Bekende Buren zo’n 662.000 euro voor.

38 maanden voordat het huis verkocht werd, stond het te koop voor 945.000 euro. Dat heeft ze toch goed gedaan. Inmiddels heeft het huis een overwaarde van 300.000 euro.

Met 5 slaapkamers en twee badkamers is er meer dan genoeg plek voor Nikkie en haar Dylan.

Zo oud is Nikkie de Jager

Nikkie de Jager werd op 2 maart 1994 geboren in het ziekenhuis van Wageningen. Ze groeide op in Uden, waar ze nu nog steeds wordt. Make-up artist Nikkie is momenteel 29 jaar oud. Ze bereikte de 100.000 abonnees op haar kanaal in 2011.

Oudere broer

Er zijn maar weinig mensen die het weten: Nikkie heeft een oudere broer.  We zijn hier achter gekomen door een Instagram-bericht dat de moeder van Nikkie plaatste.

Emilie de Jager, is de drie jaar oudere broer van Nikkie. Hij blijft het liefst buiten de spotlights, vandaar dat er weinig over hem bekend is.

Overleden broertje

Het broertje van Nikkie is op erg jonge leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Op 12-jarige leeftijd voelde hij een knobbel achter in zijn knie, hij en zijn familie dachten dat het over zou gaan.

Totdat ze op kerstavond hoorde dat het broertje van Nikkie kanker had. Dit kwam als een enorme schok voor de familie. Niet lang nadat hij wist dat hij ziek was, is hij overleden aan de gevolgen van de heftige ziekte.

De heftige overval op Nikkie en Dylan 

Op 15 augustus 2020 werden Nikkie en Dylan overvallen in hun landhuis in Uden. De twee overvallers waren op zoek naar de kluis. Ze wisten immers zeker dat er een kluis was.

Nikkie en haar partner Dylan werden vastgebonden en geslagen met een vuurwapen. Het moet dus erg heftig zijn geweest.

Het duo dat de overval heeft gepleegd, zal ook René van der Gijp overvallen hebben.

Inmiddels zijn er twee verdachten opgepakt en is de inhoudelijke zitting begonnen.  De twee mannen die verdacht worden van de overval blijven zwijgen.

Volgens het Openbaar Ministerie is er meer dan genoeg bewijs om de twee verdachten te vervolgen. Ze gaan dan jaren de cel in.

Te zien in 2019 Wie Is De Mol?

Nikkie de Jager deed mee aan ‘Wie Is De Mol?’ 2019. Het programma werd gepresenteerd door Rik van de Westelaken

Presentatrice Merel Westrik was dat seizoen De Mol. De winnaar was Sarah Chronis. YouTuber Nikkie was al vrij snel uitgeschakeld. 

Het bizarre vermogen van Nikkie de Jager

Dat Nikkie en haar partner Dylan het goed voor elkaar hebben, is inmiddels wel duidelijk. Ze wonen in een riant huis, hebben meerdere auto’s en verdienen bakken met geld.

Naar schatting verdient Nikkie zo’n 4 miljoen euro per jaar. Ze heeft een geschat vermogen van 12 miljoen euro.

Nikkie de Jager bekend als NikkieTutorials

Nikkie de Jager, is beter bekend als ‘NikkieTutorials’, dat is de naam van haar YouTube-kanaal waarop ze 14.200.000 abonnees heeft.

Ze uploadde haar eerste video op 29 juni 2008. De video heeft ruim 4.4 miljoen views. 

Presentatrice Songfestival

Samen met Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteerde ze het Songfestival in Nederland. Marco Geeratz, de man van Chantal Janzen, zat ook op de tribune.

We mochten het presenteren omdat Dukan Lorens het Songfestival het jaar ervoor won. Alleen in Nederland keken al 6,1 miljoen mensen naar de finale die te zien was in Rotterdam.

Foto’s © Instagram @nikkietutorials

Welke auto rijdt ze?

Waar onze Nikkie het eerst nog moest doen met een magere ‘BMW I8’ heeft ze nu drie auto’s tot haar beschikking. Ze heeft een Range Rover SVR, een rode Ferrari en een Porsche Macan. 

Waar woont Nikkie?

Nikkie woont samen met haar vriend in het Brabantse Uden in een riant landhuis met een woonoppervlak van 293 vierkante meter.

Welke bruidsjurk droeg ze?

Nikkie droeg een trouwjurk van het merk ‘Viktor & Rolf’.