Sterren op TV
Nikkie de Jager Wie is de Mol 2019

Nikkie de Jager van NikkieTutorials in Wie is de Mol? 2019

Nikkie de Jager van NikkieTutorials doet mee aan Wie is de Mol? 2019. Nikkie is één van de meest succesvolle Nederlandse YouTube-sterren. Met haar Engelstalige make-up-video’s heeft ze al meer dan elf miljoen abonnees verzameld en is ze ook in het buitenland bekend. Nu met haar deelname aan Wie is de Mol? 2019 gaan we haar ook op NPO1 voorbij zien komen. Eerder was ze al te zien in The Big Escape van AVROTROS.

Nikkie de Jager in Wie is de Mol? 2019

Nikkie de Jager doet mee aan Wie is de Mol? 2019. De YouTube-ster blijkt al van kleins af aan fan te zijn van het programma. “Ik kijk eigenlijk al heel mijn jeugd naar Wie is de Mol?, dus toen ik gevraagd werd was ik zó blij en hier zijn we dan”, vertelde Nikkie al in een voorstelvideo.

Voor haar was het ook geen enkel probleem om een excuus te bedenken waarom ze even weg was uit Nederland. “Mijn excuus om zo lang het land uit te zijn, was eigenlijk wat het normaal ook is. Ik reis heel veel voor mijn werk, ik zit heel vaak in LA of New York. Dus iedereen denkt dat ik een product aan het ontwikkelen ben in Los Angeles. Ik vond het eigenlijk heel leuk om mijn deelname geheim te houden, want het geeft een soort power. Zo van, ik weet iets wat jij niet weet.” Nikkie heeft zichzelf goed voorbereid voor haar deelname. “Ik heb een cursus expressie en bodylanguage gevolgd.

Nikkie de Jager is NikkieTutorials

Nikkie de Jager is 24 jaar oud en heeft naam gemaakt door haar eigen YouTube kanaal. Onder de naam NikkieTutorials heeft Nikkie en groot internationaal publiek opgebouwd. Sinds 2008 houdt Nikkie haar volgers via dat kanaal op de hoogte over make-up en lifestyle. Haar echte doorbraak volgde pas in 2015, toen haar video over The Power of Make Up viraal ging. Nog altijd maakt Nikkie veel make-up video’s waarin vaak te zien is hoe ze de ene helft van het gezicht opmaakt en de andere helft make-uploos blijft.

Tegenwoordig is Nikkie de Jager al lang niet meer alleen te zien op YouTube. Ze heeft inmiddels een succesvolle carrière als visagist en mag regelmatig de make-up verzorgen voor televisieprogramma’s en bladen. Ook was ze in 2017 te zien op tv toen ze meedeed aan The Big Escape. Vanaf 5 januari is Nikkie de Jager te zien in Wie is de Mol? 2019.

Nikkie de Jager is te volgen via Instagram en YouTube.