Sterren op TV
Nikki Ros ex Bastiano Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 29 mei 2017

Nikki Ros is ex Bastiano in Ex on the Beach Double Dutch

Nikki Ros is de ex van Bastiano in Ex on the Beach Double Dutch. Ze is eigenlijk met maar één doel afgereisd naar het onbewoonde eiland waar de exen zich bevinden: haar geliefde terugwinnen. Of dat er ook daadwerkelijk in zit, is echter twijfelachtig. Het begin is niet vlekkeloos, Bastiano onthult direct dat hij al met iemand datet in Ex on the Beach Double Dutch.

Nikki Ros is ex van Bastiano

Nikki Ros, de ex van Bastiano, kwam in de derde aflevering van Ex on the Beach Double Dutch tevoorschijn. Bastiano liet direct weten niet heel blij te zijn met haar komst. “Dit is fucked up. Ik had liever echt een kutwijf gehad. Nikki is te goed voor dit”, gaf hij toe.

Nikki heeft maar één doel met haar deelname aan het programma: “Ik kom voor Bastiano, hij is mijn ex. We hebben een paar keer gedatet en ik wil kijken of het hier iets kan worden tussen ons. Ik denk dat Bastiano wel een type is dat ie al een ander heeft. Maar hij heeft tegen mij gezegd: ‘Jij bent de ware, ik wil een stelletje met jou zijn.'”

Tip: Ex on the Beach Double Dutch kun je nu ook kijken op Videoland!

Nikki en Bastiano weer samen?

Nikki hoopt Bastiano dus weer voor zich terug te winnen, alleen heeft hij haar altijd meer als een scharrel gezien. “Eigenlijk is het heel kut, want dit gaat het echt heel moeilijk voor me maken.”

Bastiano had zijn hart in het huis al weggegeven aan Alisa, maar toen hij hoorde dat zijn ex op het eiland was gearriveerd, verbrak hij de relatie met Alisa direct. Of het Nikki en Bastiano ook weer samen gaan brengen, gaan we zien in Ex on the Beach Double Dutch seizoen 2.

Nikki Ros is te volgen via Instagram en Facebook.