Sterren op TV

Nigel Brown vriend van Annefleur van den Berg

Nigel Brown is de vriend van Annefleur van den Berg, een actrice die vooral bekendheid opdeed als Puck in Goede Tijden, Slechte Tijden. Nigel zelf is zanger (Idols, The Voice of Holland) en net als zijn vriendin Annefleur actief in de acteerwereld (The Lion King).

Nigel Brown vriend Annefleur van den Berg

Nigel Brown is in 1981 in Zeist geboren onder de naam Jorginho. Hij studeerde reclamevormgeving en werkte als etaleur, maar zijn hart ging altijd al sneller kloppen van zingen en acteren. Daarom begon Nigel aan de Lion King Academy en was hij al vrij snel daarna te zien in de theaterproducties Jeans 21 en The Soul of Motown.

Als zanger begon hij zijn carrière als achtergrondzanger bij grote namen als Leona Phillipo, Linda Wagenmakers, Pearl Josefzoon en Wouter Hamel. Verder maakte de vriend van Annefleur van den Berg deel uit van de formaties Timeless, Miracle City Singers en Gospel Flavor.

Nigel Brown in Idols en The Voice of Holland

In 2007 zong Nigel Brown nog als deelnemer aan het vierde seizoen van Idols (exit in liveshow 9), en drie jaar later in The Voice of Holland. Toen zat Nigel in het team van Nick & Simon en schopte hij het tot de halve finales.

Annefleur van den Berg speelt Puck in Goede Tijden, Slechte Tijden

Annefleur van den Berg werd bij het grote publiek bekend in 2019, toen ze als het personage Puck verscheen in Goede Tijden, Slechte Tijden. Met haar personage imponeerde de vrolijke jongedame behoorlijk in het fictieve dorp Meerdijk.

Over Puck vertelde Annefleur van den Berg al eens aan Televizier: “Puck is iemand die verlangt naar erkenning: status is voor haar heel belangrijk en ze heeft hele duidelijke doelen. Ze is een echte flirt en niet bang om haar charmes in te zetten om te krijgen wat ze wil.”

Of die flirtskills nou natuurlijk waren, of puur geacteerd: ze wist vriend Nigel Brown er in ieder geval helemaal mee in te pakken!

Dit bericht bekijken op Instagram

Hiep hiep hoera! Mijn lieve vriendje! ???? #bdayboy #twinningiswinning #friends #loveyou

Een bericht gedeeld door Annefleur van den Berg (@annefleurvdberg) op