Sterren op TV
Nienke Wijnhoven The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 december 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Nienke Wijnhoven in The Voice of Holland

Nienke Wijnhoven probeert de jury te betoveren in The Voice of Holland. Nienke Nienke is één van de trotse zangeressen die erin geslaagd is om de voorrondes van het achtste seizoen van TVOH door te komen. De volgende stap is nu dan ook de Blind Auditions. Nienke heeft alles gegeven in de hoop om Ali B, Waylon, Anouk en Sanne Hans te overtuigen van haar kwaliteiten.

Nienke Wijnhoven in The Voice of Holland

Nienke Wijnhoven doet in 2017 een gooi naar de titel The Voice of Holland. De talentvolle zangeres besloot zich in te schrijven voor het programma en schopte het al tot de Blind Auditions. Hoe ze het er daar vanaf heeft gebracht, kwamen we op vrijdagavond 1 december te weten.

In aanloop naar haar Blind Audition was Nienke al te horen op Radio 538. Tijdens haar Blind Audition heeft ze de gehele jury weggeblazen. Ze koos voor The Power Of Love van Céline Dion en pakte al snel een favorietenrol. Ze zit in Team Anouk.

Nienke Wijnhoven is zangeres

Nienke Wijnhoven is niet nieuw met zingen. Toch kunnen we gerust stellen dat een echte doorbraak er tot op heden nog niet in zat voor haar. Deze dame uit Horst begon haar carrière in het kinderkoor en heeft sindsdien alleen maar stappen gemaakt in het zingen.

Zo heeft ze inmiddels al in meerdere bandjes gezongen en weet ze één ding zeker: muziek maken is hetgeen wat ze het liefst doet. Haar deelname aan The Voice of Holland kan voor Nienke een prima start zijn van een mooie carrière.

Nienke Wijnhoven is te volgen via Instagram en Facebook.