Sterren op TV
Nienke Eijkens Kubus Nieuwe Tijden

Nienke Eijkens is Kubus in Nieuwe Tijden

Nienke Eijkens is Kubus in Nieuwe Tijden. De 22-jarige actrice is nog niet heel bekend, maar doet er de laatste jaren toch echt alles aan om naamsbekendheid op te bouwen. Nu ze in 2018 te zien is in het derde seizoen van Nieuwe Tijden lijkt Nienke alvast een goed stap te zetten naar meer bekendheid. Ook hoopt Nienke meer te bereiken met haar solo-carrière.

Nienke Eijkens is Kubus in Nieuwe Tijden

Nienke Eijkens is Kubus in Nieuwe Tijden. De spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden speelt zich af in een studentenhuis in Utrecht en na het vertrek van een aantal vaste personen, is er ruimte gekomen voor nieuwelingen. Kubus is één van de dames die probeert een plek in het huis te bemachtigen.

Ook haar vriendin Fleur (Roos Netjes) en de knappe Fabian (Tom van Kessel) willen niets liever dan een kamer in het huis. Wie er uiteindelijk wordt gekozen door de huidige bewoners van het pand, komen we in het derde seizoen van Nieuwe Tijden te weten.

Nienke Eijkens actrice

Nienke Eijkens is een talentvolle actrice. Ze wordt omschreven als een natuurtalent. Nienke heeft haar diploma voor de MBO Artiestenopleiding op zak en is sindsdien te zien geweest in een aantal kleine voorstellingen. Als actrice is ze echter nog niet heel bekend.

Wel maakte ze indruk met haar deelname aan de klucht Van Je Familie Moet Je Het Hebben. Mede daardoor heeft ze dan ook een rol in Nieuwe Tijden te pakken. Ook aan haar solo-carrière werkt Nienke hard met haar eigen programma waarin ze haar unieke stem gebruikt om verhalen te vertellen.

Nienke Eijkens is te volgen via Instagram en Facebook.