Realityshow

Niels van der Zanden en Rosanna in Temptation Island

Niels van der Zanden Rosanna Temptation Island

Niels van der Zanden en Rosanna zijn te zien in Temptation Island. Net als Lisa & Merijn, Jolien & Herbert en Lize & Jefferson zijn Niels en Rosanna bereid om de ultieme test aan te gaan. Dat verloopt niet helemaal vlekkeloos, want Niels gaat aan de slag met Parastoo, terwijl Rosanna haar vizier richt op Alex. Na het programma komen Niels en Rosanna echter wel weer samen.

Wie is Niels van der Zanden uit Temptation Island?

Niels van der Zanden is een 26-jarige jongeman die geboren is in Delft. Tegenwoordig woont hij echter in Den Haag. Wat Niels in het dagelijks leven doet om aan zijn geld te komen, is niet bekend.

Wat we wel weten, is dat hij een zeer gespierd lichaam heeft en daarvoor ongetwijfeld een flink aantal uur per week voor in de sportschool plaats moet nemen. Ook prijken er de nodige tatoeages op zijn lichaam en zien we zo nu en dan foto’s voorbij komen van Niels als een fitness model. Met zijn uiterlijk heeft Niels over belangstelling van andere vrouwen niet te klagen, maar toch bleef hij Rosanna tot op heden altijd trouw.

Niels en Rosanna in Temptation Island

Niels van der Zanden heeft al 2,5 jaar een relatie met Rosanne en wonen inmiddels alweer acht maanden samen. Het was al vrij snel raak tussen de twee. Of hun relatie ook bestand is tegen Temptation Island moet nog blijken. De hunk was in ieder geval duidelijk in zijn voorstelvideo en ziet een misstap niet direct als einde relatie.

“Je kijkt eerst gewoon hoe de situatie in elkaar zit. Een beetje inleven en kijken wat er is gebeurd. Even laten bezinken. Het ligt eraan natuurlijk hoe erg het is. Als het erg is, is het tijd om afscheid te nemen, denk ik”, aldus de woorden van Van der Zanden.

De andere deelnemers aan Temptation Island 2017 zijn Lisa & Merijn, Jolien & Herbert en Lize & Jefferson.

Niels van der Zanden is te volgen via Instagram en Facebook.