Sterren op TV
Niels Paulina Mexico Grenzeloos Verliefd

Niels voor Paulina naar Mexico in Grenzeloos Verliefd

Niels Schellingerhout uit Grenzeloos Verliefd is voor Paulina naar Mexico vertrokken. De jongeman leerde de vrouw van zijn leven kennen tijdens een vakantie in Miami. Terwijl hij rustig aan het bijkomen was in zijn hotelkamer, kwam Paulina binnen.

Niels voor Paulina naar Mexico in Grenzeloos Verliefd

Sindsdien is Niels gegrepen door de jongedame uit Mexico. Eerst proberen de twee het nog met een langeafstandsrelatie, maar uiteindelijk maakt Niels toch de overstap naar Mexico. Dit gaan we meemaken in Grenzeloos Verliefd. Niels besluit alles achter zich te laten voor zijn Paulina.

Hij zegt zijn baan op, verkoopt zijn huis en gaat definitief naar Mexico om bij Paulina in te trekken. Heel vlekkeloos verloopt dat echter niet. Het temperamentvolle karakter van Paulina en haar zelfstandigheid zitten de relatie zo nu en dan flink in de weg. Het is dan ook de vraag hoelang de relatie van de twee goed loopt. In Grenzeloos Verliefd krijgen we een kijkje in hun leven.

Hoe is het nu met Niels en Paulina?

Niels en Paulina zijn nog altijd gelukkig met elkaar. Alhoewel de twee zo nu en dan weleens ruzie hebben vanwege hun verschillende karakters, is de liefde tussen de twee nog zeker niet over. Niels is tegenwoordig ook werkzaam in Mexico en wel bij een software-bedrijf. Ook deelt hij via social media regelmatig kiekjes met zijn Paulina.

Niels en Paulina van Grenzeloos Verliefd volg je ook via Facebook