Sterren op TV
Niels Oosthoek Gierige Gasten Summertime

Niels Oosthoek van Gierige Gasten in Summertime

Niels Oosthoek is een van de twee hunks die we in de zomer van 2016 iedere werkdag om 18.00 uur op de buis voorbij gaan zien komen. Hij doet namelijk mee aan het programma Summertime, dat te zien is op Veronica. Deze 26-jarige acteur, presentator en YouTuber werd vooral bekend vanwege zijn YouTube-kanaal Gierige Gasten.

Inhoudsopgave

Niels Oosthoek in Summertime

Samen met Benten Wijnen, Jantien Euwe en Claire Simon zal Niels Oosthoek de hele zomer te zien zijn in Summertime. In dat programma is het de bedoeling dat zowel de eigen als de bucketlist van de andere in de groep wordt afgewerkt. Daardoor kun je het viertal uiteindelijk de gekste avonturen zien beleven.

Niels heeft een vlucht met een privéjet naar Ibiza bovenaan zijn lijstje staan, maar of dat gaat gebeuren, is nog even de vraag. Dat Oosthoek mee mag doen aan het programma, vindt hij in ieder geval alvast geweldig. “We zijn die ‘internetgastjes’ die nu tv gaan maken. Wat een mazzel! Ik denk dat ik veel ga leren”, zo liet hij weten in gesprek met Veronica Magazine. Niels zul je overigens ook voorbij zien komen bij S1.tv.

Niels Oosthoek van Gierige Gasten

Niels Oosthoek is sinds 2014 te zien op zijn eigen opgerichte kanaal Gierige Gasten. Samen met onder andere Martijn Manschot en Joost Kraima zoekt Niels iedere week naar een nieuwe uitdaging. Daarbij is het de bedoeling dat zij zonder geld uit te geven toch leuke dingen kunnen gaan doen. Zo zijn ze al eens festivals binnengesneakt en zijn ze er al meermaals in geslaagd om gratis eten te bestellen bij restaurants. Het kanaal lanceert iedere dinsdag een nieuwe aflevering en heeft inmiddels al ruim 200.000 abonnees.

Niels Oosthoek als acteur

Niels Oosthoek, die gestudeerd heeft aan de Universiteit van Amsterdam, heeft inmiddels ook al een aardige naam opgebouwd als acteur. In 2008 zagen we hem als Lucas voorbij komen in Radeloos en drie jaar later had hij een rolletje in de TV Mini-Serie Rembrandt en Ik. Ook speelde hij Gerben in Vrijland en Joeri in Malaika. In 2016 zet Niels zich ook in voor War Child Kids Club. Oosthoek kun je overigens ook kennen als presentator. Hij is een van de presentatoren van Weekendcrashers.

Niets meer missen van Niels Oosthoek? Volg hem dan via Instagram.