Sterren op TV

Niels Nieuborg vriend van Giovanca Ostiana

Niels Nieuborg is de vriend van Giovanca Ostiana, een Nederlandse zangeres, presentatrice en model met roots op de Antillen. Ze vormt samen met Tijs van den Brink één van de koppels die Eva Jinek op gaan volgen als presentatoren van een nieuwe talkshow.

Niels Nieuborg vriend Giovanca Ostiana

Niels Nieuborg is een in Rotterdam geboren filmregisseur. Verder is hij hoofd boekingen bij de North Sea Jazz Club in Amsterdam, maakt hij deel uit van het muziekprogrammeringsteam van het MC Theater en jurylid van de Dutch Jazz Day.

Niels Nieuborg in Arp Frique & Family

Niels is erg muzikaal. Hij is namelijk het brein achter de band Arp Frique & Family, dat een eigen muziekgenre creëerde wat schippert tussen disco en funky. “Ik ben een soort one-man-band. Arp Frique is mijn alter ego.”

“Ik speel en schrijf alles zelf. Dat werkt voor mij het beste. De vocals op de platen doe ik niet, die zangers heb ik uitgenodigd”, vertelde de vriend van Giovanca Ostiana al eens op de website van het CJP.

Giovanca Ostiana en Niels Nieuborg hebben een kind

Giovanca Ostiana is negen jaar ouder dan vriend Niels Nieuborg, met wie ze samen een kindje heeft: dochter Jesamy. “Waar ik achter ben gekomen, is hoe anders het moederschap voor iedereen persoonlijk is. Ik heb mijn meisje pas op mijn 39e gekregen en nu wil ik haar alles geven ook. Dat is de perfectionist in mij”, vertelde Giovanca eens in de Grazia.

“Ook mijn culturele erfgoed speelt een grote rol. Op Curaçao heerst een matriarchale cultuur. Het moederschap is bijna heilig. Zij zijn de ankers, de rotsen. Mijn moeder en mijn oma waren oermoeders. Stiekem voel ik dat ik dat ook moet en wil zijn.”

Giovani Ostiana presentatrice talkshow

Na het vertrek van Eva Jinek naar de commerciëlen besloot de NPO om voor vijf presentatieduo’s ter opvolging te gaan. Giovanca Ostiana vormt samen met Tijs van den Brink één van de duo’s. Vriend Niels Nieuborg zal ongetwijfeld een vaste kijker zijn!

Dit bericht bekijken op Instagram

Throwback to my Brandy braids & SUNSHINE ????☀️• Where art thou!! / Evengoed een mooie dag gewenst lieve mensen. God bless.

Een bericht gedeeld door giovancamusic (@giovancamusic) op