Sterren op TV
Niek Lá Mon Doe Het Lekker Zelf

Niek Lá Mon bekend van Doe Het Lekker Zelf

Niek Lá Mon is bekend van Doe Het Lekker Zelf. Deze extraverte jongeman is graag creatief bezig en kon het dan ook niet laten om zich in te schrijven voor het klusprogramma. In Doe Het Lekker Zelf nemen acht kandidaten het zes weken lang tegen elkaar op. Iedere week valt er iemand af. De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een shoptegoed van maar liefst 10.000 bij Multimate en Hubo.

Niek Lá Mon in Doe Het Lekker Zelf

Niek Lá Mon is te zien in Doe Het Lekker Zelf. In het dagelijks leven is hij werkzaam als sales specialist in Zwolle, maar in zijn vrije tijd is hij ook graag aan het knutselen. Als Niek niet werkt als sales specialist en niet als dragqueen ‘Shadow McQueen’ aan het werk is, dan is hij graag in de weer met zijn lijmpistool.

Naar eigen zeggen kan hij gewapend met dat apparaat van een placemat zelfs een hoofdtooi maken. Deze paradijsvogel is 33 jaar oud en getrouwd. “Ik ben creatief, ik ben een alleskunner. Ik bekijk materiaal anders dan sommigen denk ik”, omschrijft hij zijn sterke kant.

Niek Lá Mon runde een homobar

Niek Lá Mon opende in 2016 ook zijn eigen homobar genaamd Club Liquid. Lang heeft de bar echter niet bestaan, want nog in datzelfde jaar sloot de uitgaansgelegenheid alweer. Volgens Lá Mon had dat voornamelijk te maken met beslagleggingen en een slepende rechtszaak over de overnamesom.

Naar eigen zeggen kwam Niek er namelijk later was achter dat de Belastingdienst beslag had gelegd op de inboedel. Toen Lá Mon als nieuwe eigenaar weigerde dat bedrag te betalen, besloot de vorige eigenaar weer beslag te leggen op zijn rekeningen. Op 1 september sloot de bar dan ook alweer zijn deuren.

Niek Lá Mon is te volgen via Instagram en Facebook.

Alle kandidaten Doe Het Lekker Zelf: Roxsanne | Martijn Duijn | Bernadette Vliegendhart | Angelique Zuidwijk | Peter Heuvling | Annemieke Walda | Stijn Bakker